Šíp.deník.cz

Wow! Modelku focení plavek tak rozpálilo, že odhodila VRCHNÍ DÍL!

19 fotografií 19
18+
Hodně sexy kráska předvedla hodně zajímavou výbavu...
Hodně sexy kráska předvedla hodně zajímavou výbavu...
Zdroj: Koláž Šíp
Joy Corriganová fotila v Miami kolekci plavek. A že to byly zatraceně sexy snímky. Americká modelka fotila také na pláži. Plavky ale sexy krásce dlouho nevydrželi.
Sdílej článek:

Milovníci blondýnek, a vůbec vyznavači ženské krásy, něčeho se podržte. Nádherná americká modelka se totiž rozdováděla ve vlnách a skončilo to hodně sexy striptýzem!

A máme pro vás další sexy krásku, jejíž jméno doporučujeme si zapamatovat. Joy Corriganová je proklatě sexy Američanka. Živí se modelingem a dokonce se uchází o účast v plavkovém vydání magazínu Sports Illutrated. Pokud nejste v obraze, vězte, že větší pocty se modelce snad ani dostat nemůže…

A Joy má podle nás i v zástupu stovek krásných žen dost slušnou šanci. V Miami fotila plavkovou kolekci a sexy pózami všem dokázala, že její tělo bylo stvořeno právě pro bikiny.

Sluníčko, šplouchání vln a dobrá nálada sexy blondýnku tak rozpálily, že Corriganová po chvíli focení bez bázně a hany odhodila vrchní díl plavek a před fotografem se nakrucovala polonahá!

Díky přítomnosti paparazzi fotografů můžete její nádherné poprsí obdivovat i vy. Tak šup šup za bradavkami do fotogalerie…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů