Šíp.deník.cz

Z NEVĚRNÍKA gentlemanem! Hokejista Hudler získal cenu a oslnil Ameriku!

Hokejista Jiří Hudler
Hokejista Jiří Hudler
Zdroj: Archiv
Sdílej článek:

To jsou paradoxy! Před lety byl za černou ovci poté, co podvedl někdejší přítelkyni Simonu Krainovou s prostitutkami a ještě na něj prosákly nevšední sexuální praktiky. Teď je hokejista Jiří Hudler (31) šťastným otcem malé dcerky a ještě k tomu po Jaromíru Jágrovi a Dominikovi Haškovi teprve třetím Čechem, který získal individuální ocenění ve slavné NHL. A ne ledasjaké!

Dnes v noci středoevropského času převzal útočník Calgary Flames Lady Byng Trophy udělovanou největšímu gentlemanovi sezony! Neuvěřitelná proměna dřívějšího rebela byla dokonána!

A nejen to, známý srandista pobavil celou Ameriku. Jednak si přišel pro cenu jen v ponožkách a pak dělal vtípky na klubového kouče i oblíbeného spoluhráče. Přítomní na předávání v Las Vegas bouřili…

Pak ale Hudler zvážněl. "Sedmý leden byl nejlepším dnem v mém životě. Narodila se nám dcera Anna Josefína. Sportovní ceny jsou skvělé, ale život je život a já miluji svou dceru a Hanku také," vysekl dojemné gesto směrem k půlroční holčičce i partnerce Haně Chymčákové.

To je vážně změna, co? Jiří Hudler dospěl nejen hokejově!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů