Šíp.deník.cz

Madonna je na dně! UNESLI jejího syna Rocca! Kdo za tím vězí?

4 fotografií 4
Guy Ritchie nemá ze současné situace velkou radost.
Guy Ritchie nemá ze současné situace velkou radost.
Zdroj: Profimedia.cz
Madonna by chtěla ve všem dělat rozhodčího... ... a klidně obvinila exmanžela z únosu. I když je syn Rocco v Londýně evidentně šťastný.
Sdílej článek:

Madonna (57) obvinila svého bývalého partnera Guye Ritchieho (47) z únosu dítěte. Nelíbí se jí, že syn Rocco (15) tráví s otcem víc času, než vymezuje dohoda. Proto se s britským režisérem soudí. A vyhrožuje mu pobytem za mřížemi!

Jako by ji nezajímalo, co chce její syn… Mladý Rocco je totiž u otce v Londýně z vlastní vůle. Za matkou, se kterou měl být, se odmítl vrátit. A to se Madonně nelíbí. Přes svůj advokátní tým si na to stěžovala u soudu, který má rozhodnout, jak to s péčí o syna bude dál.

Zoufalá Madonna, jež se nechce smířit s tím, že by Rocco u otce zůstal natrvalo, dokonce naléhala na soudkyni, aby na Ritchieho vydala zatykač kvůli únosu! „Učí syna, že poslouchat soud není důležité a já myslím, že to je dost velké narušení Roccovy výchovy," stěžovala si.

Jenže soudkyně její prosby odmítla, protože k obvinění nevidí důvod. A po zpěvačce chce, aby si vše se svým expartnerem vyříkala sama. Je to podle ní v zájmu dítěte.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů