Šíp.deník.cz

ZÁKEŘNÁ NEMOC, RADIKÁLNÍ PROMĚNA: Herečka Ivana Jirešová zažila peklo na zemi!

Usměvavá herečka Ivana Jirešová si toho za život zažila víc, než by ostatní zvládli za deset životů. Ale kupodivu ani hádky o dítě s bývalým partnerem či rozvod ji nedostal na kolena. Teď se ale začala měnit před očima, nejenže radikálně změnila svůj vzhled, ale přiznala závažné onemocnění!

2 / 21
Herečka šla po letech s pravdou ven a radikálně změnila image.

Herečka šla po letech s pravdou ven a radikálně změnila image.Zdroj: Profimedia.cz/Jindřich Kodíček Procter & Gamble

Řekli byste do té usměvavé blondýnky Ivany Jirešové, že několikrát musela za svůj život bojovat?

Herečka šla po letech s pravdou ven a radikálně změnila image.Zdroj: Profimedia.cz

Drobná herečka Ivana Jirešová vypadá stále jako panenka, které je maximálně patnáct let. Ale nenechte se zmást roztomilou tvářičkou. Za jejím úsměvem se skrývá obrovská bolest, se kterou se musela v životě prát.

Snaží se nedávat své splíny najevo, ale teď otevřela své srdce a všichni zírají s otevřenou pusou, co si musela prožít.

Herečka šla po letech s pravdou ven a radikálně změnila image.Zdroj: foto Jindřich Kodíček Procter & Gamble

I když se snaží působit, že je strašně nad věcí. Závažná nemoc způsobila nejen fyzickou újmu, ale také to, že se začala na celý svět dívat jinýma očima. Už nechce být za tu útlou Ivanu, která všem všechno odpouští a přechází spory.

Život jí naučil, že se musí hlavně prát sama za sebe a za svou dceru Sofii. Nikdo jiný to za ní neudělá.

Herečka šla po letech s pravdou ven a radikálně změnila image.Zdroj: foto Jindřich Kodíček Procter & Gamble

O svůj život se začala doslova prát. Je nejen tvrdá na sebe, ale také na své okolí. Ví, že žijeme jenom jednou a nesnese pohled na to, když svůj život někdo jen tak promrhává. Sama totiž musela čelit kruté realitě – rakovině!

Nikdy o tom nemluvila, ale teď otevřela své bolavé srdce. Chce totiž pomoci ženám ve stejné situaci, kdy se bála o svůj život.

Herečka šla po letech s pravdou ven a radikálně změnila image.Zdroj: foto Jindřich Kodíček Procter & Gamble

Ale až po letech o té zkušenosti dokázala otevřeně promluvit. „Když mi bylo 18, absolvovala jsem ambulantní zákrok a šla na operaci děložního čípku. Vše bylo nakonec v pořádku, ale jsem moc ráda, že nyní se můžu podílet na pomoci ženám, které procházejí náročnější léčbou,“ prozradila smutnou zkušenost herečka.

Jenže rakovina nebyla to jediné, s čím musela bojovat. Před časem musela projít bolestivným rozvodem s hudebníkem Viktorem Dykem.

Dnes s již bývalým manželem Viktorem Dykem.Zdroj: Profimedia.cz

A proč vlastně šla s pravdou ven až po tolika letech, a tak dlouhou dobu to v sobě dusila? Uzrála jí totiž v hlavě myšlenka, že by mohla pomáhat. Sama sice zhoubnou rakovinou neonemocněla, ale kvůli tomu strachu, než jí řekli ortel, se dokáže dost dobře vžít do každého, kdo musí s chorobou bojovat.

Nedej bože, že se musí třeba prát o dítě jako ona před časem s bývalým partnerem, novinářem Ondřejem Höppnerem.

Ondřej Höppner Ivaně pěkně zatopilZdroj: Profimedia.cz

Rozhodla se zapojit do projektu Silná a krásná. Kvůli celé dobročinné akci dokonce na chvíli změnila image a z křehké blondýnky se stala „tvrdou“ černovláskou. Nechala si to celé zvěčnit a výtěžek z těch fotek půjdou na výrobu paruk pro onkologické pacienty.

Její dcera Sofie je na maminku velmi pyšná, jak všemu čelila tak statečně a ještě pomáhá ostatním.

Pro dceru Sofii by i dýchala. Zdroj: Profimedia.cz

Už se nechce jen nečinně dívat, jak tisíce lidí každý den bojují o svůj život. Sama si to bytí musela také vybojovat, nejen krutou zkušeností se závažnou chorobou, ale také ve chvílích, kdy válčila o dceru Sofii s bývalým partnerem, nebo nedávno musela řešit rozvod.

Kupodivu se to na tváři usměvavé Ivany nepodepsalo. Jen na duši má o pár vrásek navíc.

Ivana Jirešová Zdroj: Domestos pro školy

Na chvíli jí bavilo nemyslet na své problémy, ale pomoci těm, kteří to potřebují. A sama si nakonec i vyzkoušela, jak by vypadala v jiných vlasech. Sama uznala, že paruky jsou sice hezké, ale sama radši zůstane u svých blond, protože vypadá jako panenka, nikoliv rockerka.

Sami uznejte, že je image té křehké panenky lepší než černovláska, která má všechno na háku. Ivana je prostě stále taková holčička a takovou jí fanoušci milují…

Ivana JirešováZdroj: archiv

Chcete se dozvědět více pikantností ze světa slavných? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů