Šíp.deník.cz

Zalapete po dechu! Hvězda Flashdance je po 33 letech JEŠTĚ KRÁSNĚJŠÍ!

10 fotografií 10
Hvězda z Flashdance zestárnula do krásy!
Hvězda z Flashdance zestárnula do krásy!
Zdroj: Koláž Šíp
Jennifer Beals a záběr z hitu Flashdance... ... tyto snímky pocházejí z roku 1983! Mladá herečka tehdy okouzlila svět. Tohle je její nejerotičtější scéna.
Sdílej článek:

Je až k nevíře, v jaké formě se dokáží některé ženy s přibývajícím věkem držet ve formě. Tak třeba hvězda filmu Flashdance z roku 1983 je stále oslnivě krásná.

Je to už třiatřicet let, co v kinosálech po celém světě způsobil poprask snímek Flashdance a především jeho hlavní hrdinka. Chudá kráska Alex se přes den živí jako svářečka a v noci si vydělává coby sexy tanečnice v luxusním klubu.

Dechberoucí erotické taneční kreace tam předváděla tehdy dvacetiletá americká herečka Jennifer Bealsová (52). Konkurz na Alex tehdy vyhrála ze 4000 uchazeček, za tuto roli byla nominována na Zlatý glóbus, přesto krátce po svém úspěchu dala přednost studiu na univerzitě a k herectví se vrátila až později.

Úspěch filmu Flashdance už sice Jennifer nikdy nenapodobila, to ale neznamená že dál nezáří. Před pár dny oslavila narozeniny, ovšem její věk by jí hádal málokdo!

Herečka, modelka a skvělá tanečnice vypadá dnes snad ještě lépe, než před třiatřiceti lety! Z fleku by si znovu mohla střihnout legendární scénu na židli, jak na sebe pustí proud vody…

Mrkněte na záběry z hitu Flashdance:

Zdroj: Youtube

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů