Šíp.deník.cz

Zase jsou venku… Slavná NAHÁ SEXBOMBA se po dlouhé době svlékla!

16 fotografií 16
18+
Tak co ukázala sexy hvězda tentokrát?
Tak co ukázala sexy hvězda tentokrát?
Zdroj: Koláž Šíp
Katie Priceová a její úvodní fotka na kalendáři. Slavná glamour modelka se pro kalendář roku 2017 svlékla. Odhodila dokonce všechny své svršky. A přestože ukázala celé své opět obří prso, bradavka vidět nebyla.
Sdílej článek:

Jako by se rozhodla do světa vykřičet jasné sdělení: pořád jsem tady a všeho schopná! Britská sexbomba se po letech rodinného štěstí znovu svlékla…

Mohlo by vás také zajímat:

Nahá vzpomínka: Slavná sexbomba se takhle CHLUBILA POPRSÍM číslo 7!

Její život vážně připomíná jízdu na horské dráze! Britská glamour modelka Katie Priceová (38), celosvětově známá také pod pseudonymem Jordan, se vrátila na nahou scénu.

Tahle modelka, jež mývala gigantické poprsí číslo 7 a neoddiskutovatelnou zálibu ve veřejném odhalování, se poslední roky změnila. Nechala si z hrudníku vyndat silikonové implantáty a několik let se tahle pětinásobná maminka soustředila na rodinný život.

To jí ale nejspíš přestalo bavit, a tak se na startu roku 2017 rozhodla oživit staré sexy vzpomínky. Její prsa díky osmé plastické operaci opět vykazují známky nadpřirozené velikosti, a tak Katie Priceová znovu odhodila svršky.

Člověk by hádal, že krátce před čtyřicítkou a s početnou enklávou dětí už dostala rozum. No, nevypadá to… Tentokrát se „Jordan" kompletně svlékla pro svůj vlastní kalendář na letošní rok.
Co všechno ukázala? Odpověď hledejte ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů