Šíp.deník.cz

Zavzpomínejte… Oslavenkyně Anna Kurnikovová takhle ODHALILA ROZKROK!

17 fotografií 17
18+
Nádherná Anna Kurnikovová slaví narozeniny. Podívejte se, co všechno už ukázala...
Nádherná Anna Kurnikovová slaví narozeniny. Podívejte se, co všechno už ukázala...
Zdroj: Archiv
Bývalé tenistce to sluší i po třicítce. Annu Kurnikovovou v roce 2005 nachytali na ostrově Svatý Bartoloměj. Ruská kráska tam v domnění, že je sama, kontrolovala svůj rozkrok. A vznikla z toho její nejvíc odhalená fotografie!
Sdílej článek:

Pojďte spolu s námi zavzpomínat na nejvíc sexy fotky tenistky, která zahodila nadějnou kariéru a nemusela toho litovat - všichni se totiž zamilovali do jejího těla.

Na přelomu tisíciletí byla blonďatá panenka Anna Kurnikovová na vrcholu slávy. V tenise společně s Čechošvýcarkou Martinou Hingisovou vládla světovému žebříčku deblistek, její jméno a fotografie pak byly dokonce nejvyhledávanější artikly na internetu!

Do sportovního důchodu zamířila rodačka z Moskvy už v roce 2002, kdy jí bylo pouhých 21 let. Tento krok ale její slávu ohrozit nemohl. Oficiálním důvodem byly vleklé zdravotní problémy s páteří. Neoficiálně se šušká o tom, že jí zkrátka modelingová kariéra bavila víc. Kurnikovová měla na focení víc času a v archivu se najde pěkná sbírka zatraceně sexy snímků nejslavnější tenistky všech dob, která v singlu nikdy nevyhrála žádný velký turnaj. Kurnikovová například v roce 2004 pózovala pro prestižní plavkové vydání Sports Illustrated, ale její nejkontroverznější fotky vznikly o rok později.

Na karibský ostrov Svatý Bartoloměj utíká mimo civilizaci nejedna celebrita. A řada z nich se tu také nachytala pocitem naprostého soukromí – na ostrov totiž létají jen malá soukromá letadla a je tu minimum ubytovacích kapacit.

Okouzlující Annička ve žlutých bikinách odcházela z pláže, když v tom se zastavila a prohlížela si rozkrok! Fotka jejích polostažených kalhotek je opravdu legendární.

Přes všechen její sexappeal je stále svobodnou slečnou. Všichni se také diví španělskému zpěvákovi Enrique Iglesiasovi, že Kurnikovovou pořád nepožádal o ruku. Krásný pár ti dva tvoří už od roku 2001, vybudovali si společné hnízdečko lásky na jednom z ostrůvků v Miami a na psí knížku spolu žijí až dodnes…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů