Šíp.deník.cz

ZBLÁZNILA SE? Bartošová tvrdí, že ji Macura a Martucci chtěli prodat orgány

11 fotografií 11
Iveta Bartošová, Josef rychtář a Zdeňek Macura - jak jejich příběh skončí?
Iveta Bartošová, Josef rychtář a Zdeňek Macura - jak jejich příběh skončí?
Zdroj: Šíp
Šílenec si připravuje zbraň a útok Josef se vrací s Ivetou ke stolu, to ještě netušil, že ho Macura napadne Šarvátka mezi oběma muži mohla dopadnout velmi špatně Zbabělý útok Macury
Sdílej článek:

Zpěvačka Iveta Bartošová nepřestává šokovat! Včera vypovídala několik hodin na policii, kam si ji pozvala pražská kriminálka a muži zákona se zřejmě nestačili divit. Zpěvačka, které dnes neřekne nikdo jinak než Džambulka totiž přišla s obviněním, že ji Zdeněk Macura a Domenico Martucci "unesli", aby prodali její orgány. 

"Měla jsem být převezena trajektem na Elbu a tam mě měli prodat na maso nebo orgány. Plánoval to Martucci s matkou, a hlavně chtěli, aby mě už nikdy nikdo nenašel," řekla Džambulka po výslechu Blesku. Paradoxem je, že si z cesty po Itálii ještě před pár dny nic nepamatovala. 

Podle tvrzení bývalé pěvecké hvězdy ji měl Macura dávat omamné koktejly! "Netuším, co mi přesně Macura dával, ale prý to byl nějaký plyn, který používají sektáři. Tím mě omámil, aby mě dostal do auta. Ten plyn mi vzal paměť," přiblížila Iveta a pokračovala o svém zdravotním stavu: "Navštívila jsem odborníky a mám játra i orgány jako miminko."

Těžko soudit, jestli policisté pohádce Bartošové uvěřili, ale jisté je jedno. Poté, co Iveta odešla a skončila jim služba, museli svou psychickou odolnost rozhodně podpořit nějakým tím panáčkem. Jasno do celé kauzy přinese až šetření mužů zákona. 


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů