Šíp.deník.cz

Zdravotní problémy Igora Bareše: Dost nevděčný pacient!

4 fotografií 4
Igor Bareš se svou rodinkou
Igor Bareš se svou rodinkou
Zdroj: Prima Family
Igor Bareš a jeho kolegyně z Cest domů si navlékli extra slušivé oranžové zástěrky a vyrazili potrénovat na horší časy. Vždyť třeba v Americe se říká, že každý číšník je tam herec nebo zpěvák... Igor Bareš a jeho kolegyně z Cest domů si navlékli extra slušivé oranžové zástěrky a vyrazili potrénovat na horší časy. Vždyť třeba v Americe se říká, že každý číšník je tam herec nebo zpěvák... Igor Bareš a jeho kolegyně z Cest domů si navlékli extra slušivé oranžové zástěrky a vyrazili potrénovat na horší časy. Vždyť třeba v Americe se říká, že každý číšník je tam herec nebo zpěvák... Igor Bareš a jeho kolegyně z Cest domů si navlékli extra slušivé oranžové zástěrky a vyrazili potrénovat na horší časy. Vždyť třeba v Americe se říká, že každý číšník je tam herec nebo zpěvák...
Sdílej článek:

Herec Igor Bareš už několik let bojuje s nemocí, která se nazývá Crohnova choroba, Jde o onemocnění trávicího traktu. Svěřil se, že v posledním roce prodělal čtyři operace.

"Je to tak, dva měsíce jsem nemohl pracovat. Od začátku roku jsem na biologické léčbě, což je dost drahá záležitost. Jedna kapačka stojí sedmdesát pět tisíc korun, naštěstí ji hradí pojišťovna," přiblížil.

Nutno upozornit na to, že Bareš tak trochu svou léčbu nebere vážně. Místo, aby byl vděčný, že léčba nejde z jeho kapsy a měl byt brát v v úvahu zákaz pít alkohol, kašle na něj. "Řekl jsem si, že můžu a tak po představení vždy s kolegy posedím," přiznal, proč si ve své vinárně s oblibou stáčí do pet lahve víno. Je tak otázka, zda by zákazy porušoval, kdyby léčbu hradil ze svého… (rg)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů