Šíp.deník.cz

Felix Slováček mladší se BOJÍ ztráty otce: Milenka Gelemová ho chce VYŠACHOVAT!

Partnerka Felixe SlováčkA Lucie Gelemová vždycky vypadala, že neumí snad ani napočítat do pěti. Poslední dobou ale začala pořádně vystrkovat růžky. Nejenže chce svého milence urvat jen pro sebe a snaží se ho od partnerky Dády Patrasové všemožně odehnat, na povrch vycházejí další drsné skutečnosti. Syn Slováčka Felix mladší totiž přiznal, že se o jeho otce rozhořel zcela nový boj!

1 / 20
V rodině to pěkně vře.

Felix Slováček doslova zbláznil do milenky Lucie Gelemové, která ho má pevně v hrsti.

Felix si na stará kolena pořídil mladou milenku.Zdroj: Profimedia.cz

Tohle ani v žádné argentinské telenovele neuvidíte, co se děje v rodině známého hudebníka Feiixe Slováčka. Sice už mu táhne na osmdesát, ale je to velmi čiperný důchodce, který rád vyhledává společnost mladších žen, až si ho jedna doslova omotala kolem prstu.

Felix se rád ukazuje, že má na mladší a dme se pýchou. Ale stojí mu takové chlubení za možnou ztrátu své rodiny?

Tají snad tu sladkou novinku?Zdroj: Mladá fronta, a.s.

Když se provalilo, že saxofonista podvádí svou manželku Dádu Patrasovou s neznámou malířkou Lucií Gelemovou, tak si každý ťukal na čelo. Ale všichni včetně rodiny byli přesvědčeni, že jde jen o nějaký krátký úlet a Felix se zase vrátí domů.

Bývali tak šťastni, teda aspoň na veřejnosti se k sobě hezky chovali a vycházeli si vstříct.

Zpěvačka nemá v nejbližších oporu.Zdroj: Profimedia.cz

Ale ono tomu tak nebylo. Co se dostal do spárů slávychtivé Lucie, začal se měnit před očima. Nejenže se nebojí svlékat do spodního prádla, ukazovat chřadnoucí tělo a předvádět milostné radovánky na veřejnosti, ale už mu to začíná ničit i vztah s vlastními dětmi.

Jeho syn Felix už nemůže pochopit, jak může jeho mámě táta tak ubližovat. A vlastně ubližuje i sám sobě.

Takhle rodinu Dády Patrasové už možná nikdy neuvidíme.Zdroj: Profimedia.cz

Dáda už dávno konec manželství oplakala, i když ji bolí, že jí s Gelemovou pořád veřejně zostuzuje, ale už se k tomu nechce vyjadřovat. Ale teď se toho chopil jejich syn Felix mladší, který celou dobu mlčel, ale teď konečně prolomil ledy.

To, co o něm řekl syn, si Felix starší rozhodně za rámeček nedá.

Dáda si celou situaci vážně nezaslouží.Zdroj: Profimedia.cz

„Můj otec je strašně chytrý, sečtělý, spoustu toho v životě dokázal a teď si chce užívat života, je mu 75 let. Je mu v podstatě jedno, co si kdo o něm myslí. S mámou jim to asi neklapalo, protože na vztah musejí být vždycky dva. Ta holka je určitě chytrá, i když hodně urputná. Přijde mi, že chce být vidět za každou cenu, a to se mi nelíbí,“ rozpovídal se pro Nedělní  Blesk Felix mladší.

Na Lucii je opravdu poznat, že se "cpe" na každou slavností akci a čepejří se před fotografy.

Zdroj: Profimedia.cz

„Možná připustím, že ho má ráda, ale nevím vlastně, co ona od toho čeká. Jestli chce mít děti, jestli se chce vdávat, jestli chce peníze. Podle mě chce být známá, chce být vidět, vidět jsou i její obrazy, což zvyšuje jejich cenu. A prostě se jí to takhle povedlo. Kdyby to nebyla Gelemová, byla by to nějaká jiná,“ pokračoval ve vyprávění.

O problémech mezi otcem a mámou věděl, ale netušil, že to hudebník vyřeší milenkou.

Felix Slováček mladší a jeho snoubenka Michaela Zemánková vyrazili do společnosti.Zdroj: Profimedia

Ale je poznat, že jí v lásce nemá. „Jak bych to řekl šikovně… ale ono to asi říct šikovně nejde… Vy byste měl rád někoho, kdo rozvrátil a rozdělil vaši rodinu? Chci, aby byl táta šťastný, ale do jaké míry je s ní opravdu šťastný, to nevím…“

Felix ale prostě musí mít za každou cenu ženu, která ho obdivuje, chlácholí a stará se o něj. Pak jí snese i modré z nebe.

Její dekoklt přitahoval pozornost jako silný magnet.Zdroj: Profimedia

Co ale následovalo, Felixe vytáčí nejvíc – že ho chce Gelemová od táty odtrhnout! „Užít si a pak to nějak »utípnout«. A jít dál. Pro tátu to ale už teď bude těžký. Ona je nejen urputná, ale i hodně žárlivá. Žárlí i na mě a na ségru Aničku. Vyčítá třeba někdy tátovi, proč není s ní, ale s námi, s jeho dětmi. Dál už bych to ale nechtěl rozebírat. To si musejí vyřešit sami.“

Takhle vysmátou rodinu Felixe Slováčka už jen tak neuvidíme.

Na premiéře muzikálu Alenka v kraji zázraků se sešla celá rodina.Zdroj: Profimedia

Jak celá rodinná záležitost jako ze špatného filmu dopadne, je stále ve hvězdách. Ale jestli Slováček starší nějak nezasáhne, může se stát, že nakonec zůstane na „stará kolena“ sám a i vlastní děti ho zavrhnou, když se k nim otáčí teď zády kvůli sexu s mladší milenkou.

S Dádou to už asi dohromady nedají, ale měl by myslet i na to, co si o něm myslí vlastní děti. Aby jednou nekoukal jak z jara…

Dáda Patrasová a Felix SlováčekZdroj: archiv

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů