Šíp.deník.cz

ZDROGOVANÁ Tara Reid v bizarním interview: Chlast, Žraloknádo a nové Prcičky

 Tara Reid, znáte?  To je ta sexbomba z prvních Prciček, ta chytrá blondýna, ta z masa a kostí, ta pohodová holka od vedle. No, nic z toho už neplatí. Z Tary se stala pohublá silikonová troska pod konstantním vlivem drog. Zrovna nedávno se v živém rozhovoru málem udusila svým jazykem, když vyprávěla o svém posledním počinu, Žraloknádu 6. A než opilostí usnula, nezapomněla nadchnout fanoušky Prciček.

1 / 19
Tara Reid

Tara ReidZdroj: winto

Když si Tara Reid nepíchá v uličce za pornokinem nebo se nesnaží vyzvracet svůj lehký oběd, předvádí živé rozhovory s šest promile v krvi.

Tara ReidZdroj: winto

Americká The Today Show se ji snažila rozpovídat o tragické roli v tragickém pokračování nechvalně známého Žraloknáda. Tara na křesle málem usnula a pozvracela štáb, ale přece popsala, jak tenhle šílený film, v pořadí už šestý, vnímá.

,,Tak tenhle, lidi, tenhle ten je moc… je můj nejoblíbenější,“ přemáhala se Tara zformulovat jednoduchou větu.

Tara ReidZdroj: winto

,,Je tak hrozný, až je dobrý,“ přiznala a pravděpodobně naštvala producenty a režiséra, ale to je fuk, tenhle díl je poslední. ,,Chci tím říct, že…. (Tara tady něco řekla a nikdo jí nerozuměl) do vesmíru, už jsem ve žralokovi měla dítě, udělali jsme už úplně všechno.“

Každým dalším slovem se štáb bál, že omdlí, poblije se nebo dostane hysterický záchvat smíchu. Oči se jí klížily a ústa zkřivila do prazvláštního křečovitého úsměvu.

Tara ReidZdroj: winto

Když popisovala zážitky z Austrálie, kde se natáčelo, dvakrát se dlouze odmlčela, asi aby zahnala směs snídaně a tequily, která se drala ven.

,,Při návštěvě Austrálie jsem si k hotelu vzala vrtulník, no a když jsme přistávali na střeše hotelu, letěli jsme fakt nízko a já viděla ty sítě,“ vzpomínala Tara, ale pravděpodobně si to vyhalucinovala.

Tara ReidZdroj: winto

,,No a za těmi sítěmi byli rejnoci a žraloci. Naprosto neuvěřitelné, nikdy jsem nic takového neviděla! A na pláži si hráli děcka a tak… a já si řekla Bože, kdyby věděli, co je za těmi sítěmi!“

,,Nikdy jsem nic takového neviděla,“ dodala Tara. Tento random zážitek byl moderátory z The Today Show přijat vlažně a v očích se jim zračilo znepokojení, ve snaze udržet Taru při smyslech se jí ale ptali dál.

Tara ReidZdroj: winto

Oba moderátoři do rozhovoru zapojili drby o dalším díle Prci prci prciček, které kolují Hollywoodem, a Tara se okamžitě rozzářila, jako by jí v ten moment začala působit extáze, kterou do sebe naprala těsně před rozhovorem.

,,Jo, hodně se o tom mluví,“ přiznala. ,,Byla jsem na jedné z těch kaleb po udílení cen Emmy a narazila jsem na režiséra a scénáristu Prciček a říkám jim: ,No tak, chlapi, kdy bude další díl Prciček?‘ A oni se na mě podívali a jakože: ,Brzo, Taro, děláme na tom.‘‘‘

Tara ReidZdroj: winto

S Tarou se rychle rozloučili a ochranka ji zadním vchodem vyhodila mezi kontejnery. V jiném rozhovoru pro KTLA5 Tara potopila blížící se Žraloknádo poznámkou, že horší scénář nečetla.

tara ReidZdroj: winto

,,Fanoušci jsou úžasní, ale všechno dobré musí jednou končit. Upřímně, když jsem četla scénář k poslednímu filmu, myslela jsem si, že je to ten nejhorší scénář, jaký jsem kdy četla. Je tak hloupý, že není vtipný,“ přiznala a zavřela si cestu k další déčkovým hororům.

Tara Reid se poslední měsíce ráda ukazuje v plavkách. Není to hezký pohled. Představte si vysušenou mumii v bikinách a s blonďatou parukou na hlavě. Tara jí nesahá ani po kotníky.

Tara ReidZdroj: winto

Fanoušci jsou její podobou šokováni a bojí se o svou oblíbenou hrdinku. Pod fotkami v plavkách, které popisuje jako nejkrásnější momenty svého života, se fanoušci ptají, jestli je na cracku, kokainu nebo čichá k savu.

Očividně se ale nová Tara Reid o hejty na svou osobu nezajímá a je šťastná taková, jaká je. Co na ni říkáte vy? A viděli jste někdy díl Žraloknáda?

Tara ReidZdroj: winto

Tady je trailer na poslední Žraloknádo. Hip hip hurá!

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů