Šíp.deník.cz

Že by pleťová maska? Poznáte, kterou herečku takto ZŘÍDILI při natáčení?

14 fotografií 14
Poznáte, která herečka to na place schytala nejvíc?
Poznáte, která herečka to na place schytala nejvíc?
Zdroj: Jak se zbavit nevěsty
Jana Švandová nemusela ani do kosmetického salonu - dostala výživnou masku. Herci si natáčení scény dortové bitvy užívali. Andrea Kerestešová v oblíbené filmové scéně Herci si natáčení scény dortové bitvy užívali.
Sdílej článek:

Herci při natáčení filmů dost často musejí trpět. A jedno takové utrpení si prožili i během vzniku komedie Jak se zbavit nevěsty, kdy proběhla dortová bitva. Poznali jste, která z žen utrpěla nejvíc? 

Do českých kin ve čtvrtek vstoupila nová filmová komedie Jak se zbavit nevěsty s Davidem Matáskem, Lenkou Vlasákovou, Andreou Kerestešovou nebo Janou Švandovou v hlavních rolích.

A právě téměř všichni zmínění se museli zapojit i do velkolepé dortové bitvy, ve které nezůstal nikdo ušetřen. Každý z herců schytal několik šlehačkových dortů do obličeje a zároveň některého z kolegů trefil.

Zatímco herci brali natáčení scény s humorem, štáb se musel pořádně otáčet, aby nakonec vše dopadlo na jedničku. "Během této scény se spotřebovalo 100 dortů, točilo se celou noc v cukrárně v centru Prahy. Náročnou práci měl také vizážista a kostýmní výtvarník. Zatímco vizážista Sasha Isar za noc mnohokrát upravoval make-up, kostýmní výtvarník Martin Gruntorád musel mít pět náhradních stejných kostýmů," prozradil producent filmu Marcel Bystroň.

A kdo se skrývá pod dortovou "maskou" na titulní fotografii? Samozřejmě Jana Švandová, která o sobě často prozrazuje, že se své pleti ráda a poctivě věnuje. Tak možná i v cukrárně nakonec objevila recept na to, jak mít díky dortové nápni ještě lepší pleť. 

Dortů v obličeji ale nebyli ušetřeni například ani Andrea Kerestešová nebo David Matásek. Podívejte se, jak vypadá největší dortová bitva v historii českého filmu a jak to sluší českým hvězdám s dortem na obličeji.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů