Šíp.deník.cz

ZE SEXBOMBY ROZERVANOU MAMINOU: Emma Smetana žije osm životů!

Vypadá to, že si toho moderátorka Emma Smetana na své břímě vzala více, než stačí unést. Dřív toho stíhala opravdu hodně - moderovala, zpívala, měla svůj charitativní bazar, cestovala po světě, ale po narození dcerky Lennon Marlene se vše musí točit jen kolem osy malé holčičky. Jenže zdá se, že Emma nechce ze svého tempa slevit. Stihne vůbec dcerce připravit nezapomenutelné první Vánoce? Nebo se už jí to diáře nevejde?

1 / 20
Nikdy nebyla více rajcovnější.

Nikdy nebyla více rajcovnější.Zdroj: Instagram

Ani mateřství Emmu nepřimělo, aby trochu zvolnila. Ba naopak.

Má opravdu výstavní dekolt.Zdroj: Instagram

Zpěvačka Emma Smetana se skoro před rokem stala hrdou maminkou malé Lennon Marlene. Ale jestli si myslíte, že ji mateřství nějak zbrzdilo v rozletu a kariéře, tak se šeredně mýlíte. Sympatická moderátorka totiž snad na obrátkách ještě přidala!

Snoubenec Jordan své lásce pomáhá ve všem, co dělá.

Moderátorka neví, kde jí hlava stojí.Zdroj: Schweppes

Letošní rok je pro ni snad nejvytíženější za posledních deset let. Ale jestli si představujete, že je to kvůli maminkovskými povinnostem, tak jste pěkně vedle. Samozřejmě dceru nezanedbává, ale vypadá to, že místo toho, aby jako jiní rodiče „padala na pusu“, tak jí dítě dodává víc energie.

Jede na snad na tisíc otáček, ale aspoň nezapomíná na pitný režim.

S jeho pomocí zvládá i několik profesí najednou.Zdroj: Schweppes

Možná ale až moc. Jak je Emma rozjetá, tak najednou ztratila hlas. Když jsme ji potkali na jejím dalším charitativním projektu Emma má bazar, tak nemohla skoro vůbec mluvit. Sama chraplákem přiznala, že by bylo na čase trochu zvolnit, než přijde k většímu úrazu, než je „jen“ ztráta hlasivek.

Emma je tak trochu workoholička.

Emma na to občas nevypadá, ale rozdala by se.Zdroj: Schweppes

„Již desátým rokem organizuji charitativní bazar společně s velkou řadou dobrovolníků. První ročníky byly menší, v takové velikosti, jakou tu dnes vidíme, je asi šestým rokem. Mám z toho radost, ačkoli zvažuji, zda bude bazar i příští rok, a to hlavně z důvodu času. Slyšíte, že skoro nemluvím, jsem v jednom kole a mám pocit, že žiju život osmi lidí,“ svěřila se Emma.

S malou Lennon Marlene se rozhodně nenudí.

I kojící podprsenka moderátorce sekne.Zdroj: Instagram

Ale čas na své aktivity si vždycky najde.

Emma má největší oporu ve svém snoubenci Jordanovi.Zdroj: Schweppes

 „Nejkurióznější věci k prodeji tu jsou v podobě zážitků, které se budou večer dražit. Jde o zážitky se známými osobnostmi, například backstage koncertů s Lucií Bílou nebo Darou Rolins, natáčení s Kazmou, rychlokurz s Youtuberem Kovym a podobně. Také je tu mnoho kuriózních prodejců, třeba tydýt Lukáš Pavlásek,“ směje se populární moderátorka Emma

Pro charitu by se rozdala.

Tak hluboké výstřihy nenosila.Zdroj: Instagram

Ale nezapomíná na svou největší životní roli - být maminkou.

Nebojí se ukazovat podprsenku.Zdroj: Instagram

Ta je sice v jednom kole a pracuje na dvě stě procent, tak nezapomíná na svou největší roli – mateřskou. Její maličká holčička totiž krátce před Vánoci oslaví své první narozeniny. A rovnou s tím oslaví i jejich první společné Vánoce.

Takhle si Emmu všichni pamatujeme z televize.

Emma SmetanaZdroj: archiv

Ale už v těhotenství z Novy odešla.

Emma Smetana je pyšnou maminkou.Zdroj: Facebook.com

 „Dárky ještě nemáme. Zatím nebyl čas řešit Vánoce, ale těšíme se. Lennon už bude jeden rok. Takže letos to budeme prožívat víc a taky se chystáme péct cukroví, budeme dělat takové pečící seance s přáteli,“ dodává půvabná moderátorka.

Chce své dceři přiravit ty nejlepší Vánoce na světě.

Emma SmetanaZdroj: archiv

O tom, co se ještě jiného děje v kuloárech celebrit, se podívejte i v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů