Šíp.deník.cz

ZEPŘEDU I ZEZADU skvostný pohled! Miss z děcáku Verča Kašáková ukázala SEXY TĚLO

Krásná modelka Veronika Kašáková, která si v dětství prošla doslova peklem, poslední dobou jenom kvete. Nejenže od dob České Miss zhubla nějaké to kilo, ale celkově se zpevnila, takže teď se nebojí ukázat sexy křivky ze všech možných světových stran. Jak na sobě maká? Neodhalí své tělo i pro pánský časopis? To vše nám finalistka Miss prozradí dnes v živém rozhovoru v relaci "Lucie, postrach celebrit".

1 / 20
Krásná modelka má co předvádět.

Krásná modelka má co předvádět.Zdroj: Instagram

Veronika si se svým bráchou Karlem vytrpěla opravdu hodně.

Svou sestru Veroniku nade vše miluje.Zdroj: Oriflame

Bývalá finalistka Miss Veronika Kašáková vyrůstala v dětském domově. Místo toho, aby to schovávala a skrývala svou minulost, tak už dávno vyložila karty na stůl a sama by chtěla pomoci opuštěným dětem. Svou krásou by chtěla změnit svět.

Její postava je jako vystřižená z katalogu.

Veronika má dokonalou postavu.Zdroj: Instagram

Jestli se jí podaří změnit celý svět, to opravdu netušíme, ale co víme, že svou krásou dokáže prozářit své okolí. Není se čemu divit, když má výstavní tělo a nestydí se ho ukázat. Přesně jako nedávno z dovolené na Bali.

Posílala jednu provokativnější fotku vedle druhé.

Ze zakřiknuté dívky se stala vyhledávanou modelkou.Zdroj: Instagram

Sexy Verča posílala jednu rajcovnější fotku za druhou. Její fanoušci si přišli opravdu na své. Zepředu i zezadu se totiž cvakla několikrát a měla na sobě jen titěrné plavečky. Najednou všichni začali závidět jejímu partnerovi, který vedle této krásky může usínat.

Na Bali museli být z Verči všichni naprosto paf.

Od dob Miss na své postavě zapracovala.Zdroj: Instagram

Ale tato pohledná dívka nemá jen krásnou tvář a dokonalé tělo, ale má srdce na pravém místě. Nepatří do té sorty modelek, které myslí jen samy na sebe, na kariéru, prospěch a peníze. Kdyby mohla, tak se Veronika rozdá.

I svým dokanalým pozadím ale dělá tento svět krásnějším.

Zadeček má pevný jako skála.Zdroj: Instagram

Jelikož ví, jaké je to vyrůstat bez rodičů, sama s bratrem Karlem v dětském domově, tak pomáhá, jak může. Založila Nadační fond Veroniky Kašákové, se kterým teď plánuje benefiční koncert Horečka úterní noci, kde bude vystupovat plno známých tváří na podporu znevýhodněných dětí.

Kdyby mohla, tak by si všechny osamělé děti vzala k sobě domů.

Jednou by si Veronika přála velkou rodinu.Zdroj: Oriflame

Jak ale vlastně prožívala to, že její maminka je nechala s bráškou v taxiku na pospas osudu, aby si šla zase sehnat dávku? Stýká se s rodiči, i když se ji zřekli a neměla milující domov, ve kterém by vyrůstala?

Verča se snaží na svůj krutý osud nemyslet a užívat si života.

Na Bali nosila jen titěrné plavečky.Zdroj: Instagram

Nejenom na to bude Veronika dnes odpovídat v livestreamu, který se opět bude natáčet v redakci Šípu. Celý rozhovor můžete sledovat od 13.30 na facebookových stránkách „Magazín Šíp“ a „Lucie, postrach celebrit“.

I v noblesním oblečení to modelce opravdu sluší.

Veronika je noblesa sama.Zdroj: CzechTourism

Tato holka nás opravdu velmi zaujala nejen svou krásou, sexy postavou, ale především odvahou postavit se nepříznivému osudu a ze špatných zkušeností vytvořit hnací motor do budoucna. Sama si prošla peklem, o které Šípu otevřeně povypráví, ale teď si žije svůj vlastní sen, o který se chce podělit s dětmi z dětských domovů.

Co všechno na sebe Verča v Šípu práskne?

Veronika se snaží přesně jako Angelina Jolie rozdávat dětem radost.Zdroj: Oriflame

Máte se dnes od 13.30 opravdu na co těšit.

Život bere s nadhledem a humorem.Zdroj: Oriflame

Jestli vás zajímají i jiné celebrity a jejich život, tak si pusťte toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů