Šíp.deník.cz

Zešílela? Novopečená maminka UKÁZALA ROZKROK přímo vedle manžela!

15 fotografií 15
18+
Slavná modelka prostě ukázala všechno!
Slavná modelka prostě ukázala všechno!
Zdroj: Koláž Šíp
Chrissy Teigenová dorazila na červený koberec v hodně odvážných šatech. Její černá róba byla prostříhaná ze všech stran. Topmodelka se náramně bavila Chrissy se odhalila přímo vedle manžela, zpěváka Johna Legenda.
Sdílej článek:

Kam to odhalování slavných dívek a žen spěje? Známá topmodelka se nezdráhala se světem sdílet svůj holý rozkrok! Co na tom, že se nedávno stala matkou…

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Říká se, že rodičovství člověka změní. No, rozhodně to neplatí vždy. Tady je další důkaz…

S veleúspěšným zpěvákem Johnem Legendem dorazila na jeden slavnostní večer také jeho okouzlující manželka Chrissy Teigenová. Věhlasná topmodelka s exotickým vzhledem je vždy a všude hvězdou. A také tentokrát se nejvíc mluvilo o ní. Ovšem příčinou nebyla její skvělá figura, kterou má jen půl roku po porodu dcery Luny Simone, ani její mateřstvím zvětšené už tak velké poprsí. Teigenová šokovala neuvěřitelným rozparkem v oblasti rozkroku.

Modelka, která už mnohokrát pózovala pro prestižní plavkové vydání Sports Illustrated, oblékla černé šaty, které byly víc rozstříhané než sešité. A pod tenhle odvážný módní kousek si nevzala kalhotky!

Stačil proto jeden neopatrný pohyb nožkou a její místečko lásky už nepatřilo jen manžílkovi, který v tu chvíli stál hned vedle! Díky proklatě rychlým fotografům si její klín může prohlédnout v celkem slušném rozlišení celý svět.

Opravdu tohle bylo v době mateřství nezbytné, Chrissy?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů