Šíp.deník.cz

Zešílela? Slavná modelka chodila v tričku odhalujícím BRADAVKY i PIERCING!

14 fotografií 14
18+
Další odvážná celebrita v akci a další intimnost je na světě.
Další odvážná celebrita v akci a další intimnost je na světě.
Zdroj: Koláž Šíp
Tři kamarádky modelky Hailey Baldwinová, Gigi Hadidová a Kendall Jennerová (zleva) si vyrazily na večeři. Jednoznačně nejodvážnější ten den v New Yorku byla Kendall. V ulicích slavného velkoměsta korzovala v průhledném tričku. Krásně tak byly vidět její prsa a bradavky včetně piercingu!
Sdílej článek:

Nad některými výstřelky celebrit zůstává opravdu rozum stát. Jedna ze světových modelek, jež je aktuálně hodně v kurzu, oblékla průsvitné tričko a pod ním pochopitelně neměla podprsenku…

V úterý si tahle kočička zašla na večeři s kamarádkami a ví o tom nejmíň půl světa. Mladičká modelka Kendall Jennerová vyrazila do ulic New Yorku s dalšími kráskami Hailey Baldwinovou a Gigi Hadidovou.

To samo o sobě je dost luxusní společnost, Kendall jakožto členka slavného klanu Kardashianů ale prostě musela mít něco extra. A tak si oblékla černé tričko, jehož jemná látka propouštěla obsah pod ním. Ani snad není třeba dodávat, že pod takové módní kousky spodní prádlo opravdu nepatří. Kendall Jennerová, která patří do TOP 10 nejsledovanějších celebrit na internetu, ukázala světu svá malá prsa, a to včetně bradavek a intimního piercingu.

Proč? Náhodu za tím rozhodně nehledejte. Jde o další promyšlený tah, jak upoutat pozornost médií a fanoušků. A řekněme si upřímně – zase to funguje…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů