Šíp.deník.cz

ZHROUCENÝ Jiří Pomeje škemrá o návrat! Manželka Andrea řekla razantní NE!

Herec Jiří Pomeje se poslední roky potýká s jednou ránu osudu za druhou. Poslední kopanec byl od manželky Andrey, která už nesnesla pohled na zhrouceného manžela, který má prý stále zájem spíš o plnou sklenici s alkoholem než se zkusit nějak odrazit ode dna. Teď si ale Jirka prý sype popel na hlavu a chce se vrátit domů. Jenže manželka je rázně proti!

1 / 20
Manželství mezi Jiřím a Andreou spěje ke konci.

Herec Jiří Pomeje si sahá na úplné dno. Podle jeho manželky si ale za vše může jen sám.

Jiří je na absolutním dně.Zdroj: Profimedia.cz

Manželka Jiřího Pomeje Andrea totiž tvrdí, že už neměla sílu dívat se na to, jak se její manžel Jiří řítí na naprosté dno. Snažila se po celý rok léčby rakoviny hrtanu držet nad vodou, obcházet jeho nedokonalosti, které jí pijí krev, chtěla mu být tou největší oporou.

Na nic si nestěžovala, nevyčítala si, že si Jiřího vzala, držela při něm v dobrém i zlém.

Andrea se už nechtěla dívat, jak se manžel ničí.Zdroj: Profimedia.cz

Dlouho se ho snažila omlouvat, přehlížet, že nemá sílu bojovat. Sličná Andrea si totiž myslela, že ona to zvládne za oba dva. Jenže se šeredně mýlila a sama se začala utápět v depresích, které už nezvládala společně s výchovou dcery Aničky.

Najednou si uvědomila, že musí zachránit především sebe a dceru. Nechce, aby měla na dětství špatné vzpomínky.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Nechtěla se nechat utopit v problémech svého chotě, kterého jeden čas milovala více než svůj život. Těm dnům je ale konec! Andree praskly nervy a bouchla do stolu. Nechtěla, aby jejich problémy odnášela čtyřletá dcera Anička. Proto musel Jirka pryč.

Ten to nesl velmi těžče. Sice mu kamarád Pavel Pásek našel byt, ale on by chtěl být se svou rodinou.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Herec se nakonec musel odstěhovat ze společného bytu, kam poslední dobou chodil podle Andrey stejně jen spát. Více času prý trávil v putyce kousek od domova, kde se nad sklenkou snažil zapomenout, jak je k němu osud zlý. Přestal bojovat o svůj, ale i společný život s Andreou a dcerou.

Andrea se nemohla dívat, jak takový chlap, kterým Jiří byl, rezignoval na život. Dokonce mluvil i o smrti.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

To prostě krásná dýdžejka nemohla dál snášet. Nechtěla mít Jiřího v blízkosti. Jeho přítomnost ji ubíjela, ničila zevnitř. Pomejeho zachmuřené a přiopilé nálady ji stahovaly do bahna bezradnosti. Žila v pocitu, že se v klidu nemohla ani nadechnout.

Muž jejího života, který ji měl chránit, pro ni byl najednou břemenem, které ji táhlo do stále větších hlubin.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Kdyby to bylo na Andree, přála by si, aby vše probíhalo jinak, sama je utrápená z celého dění kolem vyléčeného Jiřího. Nechápe, proč aspoň kvůli milované dceři nebojuje. Dýdžejka se nedokáže dívat, jak muž jejího života padá níž a níž. Sama už řekla, že ho musí nechat padnout až na úplné dno, aby se dokázal zase zvednout.

Bez Jiřího po boku se Andrea soustředí hlavně na sebe, na práci a malou dcerku.

Nezdráhala se a ukázala málem vše.Zdroj: Blondies bar

Jak dlouho to takhle vydrží? Těžko říct… Jirka si prý myslí, že už si toho vytrpěl dost, začala mu chybět rodina a ta Andrejčina nezlomnost. Nepochopil, že jeho manželka je sama taky na dně. A že ten, kdo ji tam dostal, byl on. Muž, který jí měl být za jakékoliv situace oporou.

Uvidíme manžele ještě někdy takto společně, nebo je opravdu rozvod na spadnutí?

Když jde se svým manželem, tak se zakrývá.Zdroj: Profimedia.cz

Zatím o Pomejeho návratu nechce sexy brunetka ani slyšet. Potřebuje prý nejdřív vyléčit svou nemocnou duši. Chce se nadechnout a věnovat dceři, která nemůže být do nekonečna u jejích rodičů. Nechce mít vedle sebe muže, který se jako muž nechová.

Snaží se dát dohromady, aby mohla vydělávat peníze, nikoliv se jen utápět v depresích.

Se svou vlasovou styliskou Kryštofínou, u které si vždycky vyčistí hlavu od problémů.Zdroj: Beauty bar by Bara K.

Herec může prosit a škemrat, jak chce. V tuto chvíli mu to je k ničemu. Andrea je v tomto nezlomná. Takže dokud Pomeje neuzná, že má problémy s alkoholem a nezačne s tím něco dělat, doma ho nechce. Nechce se nechat zničit. A než se Jirka napraví, o žádném návratu nemůže být ani řeč. Jen to ještě musí dojít Jiřímu, který by měl začít bojovat, na což zatím moc nevypadá. Snad ale dostane brzy rozum… Takovou ženu přeci nemůže ztratit kvůli zálibě v alkoholu!

Sice se Jiří snaží hrát na křehkou strunu jejich vztahu, ale jeho pokusy o návrat mu nevycházejí.

Může si za rakovinu Jirka sám? Alkoholu a cigaretám vždycky holdoval. Zdroj: Profimedia

Více pikantností ze života slavných se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů