Šíp.deník.cz

Zpěvačka Aneta Langerová na pokraji ZHROUCENÍ! Ničí ji TOUHA PO MIMINKU!

Historicky první vítězka SuperStar Aneta Langerová jako jedna z mála účastníku v showbyznysu zůstala. Ba naopak, drží se na špici, což se povede málokterému účastníkovi reality show. Jenže jak se ji daří hodně v práci, soukromí dost pokulhává. Život bez úplné rodiny ji doslova ničí!

1 / 20
Aneta Langerová

Aneta LangerováZdroj: Herminapress

Zpěvačka poslední dobou dost dbá na svou vizáž. Že by to dělala kvůli nové lásce?

Aneta LangerováZdroj: Hermina

Sympatická zpěvačka Aneta Langerová si vždycky přála živit zpěvem. Proto ještě před úspěchem v SuperStar obrážela jednu soutěž za druhou, aby se přiblížila co nejvíce svému snu. Až se fenomenálním vystoupením vyšvihla mezi nejlepší.

Ale zdálo se, že ten nápor fanoušků a veřejný zájem stydlivou Anetu položí.

Langerová AnetaZdroj: archiv šip

Konečně se Anetě začaly plnit touhy, aby lidi mohla oblažovat svým zpěvem a dělat jim radost. Co ale pro ni už nebyla taková radost, byly média a veřejný post celebrity. Ona chtěla dělat svou práci, ale nesnášela, když se jí někdo hrabal v soukromí.

Dlouho dobu nechápala, že ke slávě i mediální pozornost patří, že bude sledována ostřížím zrakem.

Aneta dnes. Jedním slovem kočkaZdroj: Deník

Začalo se spekulovat, že to neustojí, stáhne se, aby měla co největší klid. Všichni totiž začali přicházet na její velké tajemství, až s tím radši vyrukovala sama zpěvačka – je lesbička. Už bylo konec dohadů, kde je nějaký muž, co by ji dělal šťastnou.

Muži ji nikdy nezajímali. Mužskou oporu měla vždycky ve svém tátovi a bratrovi.

Langerová AnetaZdroj: archiv šip

Najednou se jí ulevilo, už se nemusela bát, že tu informaci někdo přinese dřív, mohla se konečně nadechnout. Najednou se to ukázalo v její tvorbě, ve vystupování. Byla taková uvolněná, šťastná, že se nemusí schovávat.

Její největší láskou byla bezesporu dokumentaristka Olga Špátová.

Aneta Langerová a Olga ŠpátováZdroj: archiv

Dokonce se vedle ní začaly ukazovat ženy, se kterými mohla být sama sebou. K tělu si pustila i slavnou dokumentaristku Olgu Špátovou, se kterou to vypadalo opravdu vážně. Bohužel ta se najednou rozhodla, že přeci jen muži se jí líbí víc.

Najednou Aneta zůstala sama a sen o velké rodině se jí rozpadal jako pod rukama. 

Aneta Langerová se vrhla na herectví. Hraje narkomankuZdroj: Šíp PLUS

Teď se vedle známé zpěvačky ukazuje žena, která jako by Olze vypadla z oka. Možná si tím chce Aneta vynahradit nešťastnou lásku a představovat si, že má Olgu zase vedle sebe. Ale k tomu se sympatická bruneta nevyjádřila.

Své soukromí odděluje od práce zpěvačky, jak se jen dá.

 Aneta Langerová po dlouhé době nevezla domů žádné ocenění.Zdroj: Šíp/Anna Charabanska

Ta jen řeší, že už její touha po dětech se stále zvětšuje a proti přírodě se špatně bojuje. Už prý cítí, jak jí biologické hodiny bijí na poplach, i když věk na to ještě nemá. Přesto by si ráda přála miminko, aby měla s přítelkyní dítě.

Vlastně už všechno má - milující ho tátu s bráchou, přítelkyni, rozjetou kariéru, peníze, ale přeci jen jí něco tolik chybí, až jí to dostává do kolen.

Aneta LangerováZdroj: Šíp/Mária Rušinová

Už je z toho tak trochu v krizi, protože s novou známostí není moc dlouho, možná se bojí závazků, aby se nespálila. Na druhou stranu chce miminko za každou cenu. Sama jako malá o maminku přišla, tak to chce u svého dítěte napravit tu samotu.

Pro potomka by udělala cokoliv na světě, dokonce by se vzdala milované práce, ale už by chtěla mít v náručí to, proč má vlastně smysl žít…

Aneta LangerováZdroj: Hermina

Více drbů ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů