Šíp.deník.cz

Zpěvačka Heidi Janků má NOVÉHO CHLAPA: Už mu koupila bazén!

Není to tak dávno, co se zpěvačka Heidi Janků stala vdovou. Po smrti manžela Iva Pavlíka nechtěla sama žít, nedokázala si život bez osudového muže ani představit. Ale teď jí do cesty přišla nová láska a vypadá to dost vážně. Za nového muže Heidi pořádně rozhazuje!

1 / 21
Z Heidi se stala vdova.

Zpěvačka Heidi Janků pro svého staršího manžela i dýchala. Nedokázala si přestavit, že by zůstala naprosto sama.

Heidi teď musí být silná.Zdroj: Profimedia.cz

Když šla zpěvačka Heidi Janků do vztahu s o třicet let starším skladatelem, ani kouskem nepřemýšlela o tom, co bude v budoucnosti, až manžel zestárne. Ivo Pavlík tu byl vždycky pro milovanou manželku, byl jí oporou v dobrém i ve zlém. Heidi už ani nevěděla, jaké je to být sama.

I když už Pavlíkovi táhlo pomalu na devadesát, sexuálnímu životu se s Heidi nevyhýbal.

Bez Iva si neumí představit svou budoucnost.Zdroj: Profimedia.cz

Bohužel rána osudu jednou musela přijít. Když bylo Pavlíkovi osmdesát čtyři let, jeho tělo už ten věk nevydrželo a zemřel. Heidi se totálně zhroutil svět. Sice v hloubi duše tušila, že to jednou přijít musí, ale prostě se na takovou ránu nedá připravit.

Nechtěla si připustit, že každý jsme smrtelný a bohužel věk neošálíme.

Heidi se musí naučit žít sama.Zdroj: Profimedia.cz

Naprosto se zhroutila, nevycházela ven, s nikým se nestýkala, všechno naprosto odstřihla a poddávala se hlubokému smutku. Její nejbližší začali mít o zpěvačku obrovský strach, protože chřadla před očima a bylo na ní poznat, že nemá sílu sama žít.

Vzpomínala jen na to, jak jí bylo po boku manžela dobře, nedokázala se z toho oklepat.

Byla to láska až za hrob.Zdroj: Profimedia.cz

Trvalo to skoro rok, než se Heidi alespoň trochu oklepala z toho, že je vdovou, nemá vedle muže, který by ji chránil a byl jí nablízku. O lásce nechtěla ani slyšet. Milovala jen manžela a nechtěla, aby se to tak změnilo.

Sama o sobě tvrdí, že je věrný typ a má problémy se zamilovat.

Heidi má i ve svém věku co ukázat.Zdroj: Profimedia.cz

Ale po čase sama uznala, že asi nemůže být do konce života sama. Na muže ale neměla ještě sílu, ani náladu. Proto se rozhodla pro jinou variantu. Ta samota ji zabíjela, ale už jí nebavilo vracet se do prázdného domu.

Raději trávila čas venku, aby se zabavila a nemusela se utápět v depresích.

Aleč Cibulka s Heidi Janků a Michalem Jagelkou.Zdroj: TV Barrandov

Proto si pořídila pejska – knírače Edu. Byl to láska na první pohled. Konečně Heidi přivedl na jiné myšlenky. Dělá jí radost, jak se učí novým kouskům, mazlí se s ní a je to hravé štěně. Dokonce se nebojí za něj pořádně utrácet!

Že by konečně našla nové životní štěstí?

Heidi Janků nestárne a pořád vypadá skvěle.Zdroj: Ivox

„Jediné, čemu se teď věnuji, je Eda. Koupila jsem mu bazén, takové brouzdaliště. On je vodomil, tak aby měl co dělat,“ prozradila časopisu Sedmička usměvavá zpěvačka, která má konečně sílu žít a jít dál.

Najednou se zase směje, má sílu žít, práci se nevyhýbá a konečně budoucnost vidí aspoň trochu růžově.

Heidi Janků nestárne a pořád vypadá skvěle.Zdroj: Ivox

Ale občas paničce Eda udělá pár vrásek na čele kvůli bazénu. „Ale je pravda, že už mi tam zahučel. On má vodu rád, vždycky mi uteče do rybníka, kde ta voda není úplně nejčistší, tak jsem si říkala, že tohle bude jednodušší,“ vysvětlovala, proč psovi pořizuje svůj vlastní bazének.

Je ráda, že se nechala ukecat a psa si pořídila. Sice to není muž, ale postel s ní sdílí.

Při vystoupeních se nebojí být hodně sexy.Zdroj: Profimedia.cz

Konečně má Heidi zase důvod se usmívat. Třeba při venčení narazí na nějakého sympatického páníčka a dají se do řeči. Životní cesty jsou nevyzpytatelné a třeba jí Eda najde tu lásku, která zpěvačce tolik chybí.

Zatím ale žije ze vzpomínek a nechtěla by manžela zradit. I když on by si zajisté přál, aby jeho půvabná žena nezůstala na ocet.

Manžela Ivo Pavlíka si zpěvačka nemůže vynachválit.Zdroj: Tilen Vajt

Chcete se dozvědět více drbů ze života slavných? Pusťte si toto video:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů