Šíp.deník.cz

Zpěvačka Jitka Zelenková NA POKRAJI SIL: Musí se vzdát se POSLEDNÍ LÁSKY!

Sympatická zpěvačka Jitka Zelenková v životě neměla moc štěstí. Co se kariéry týče, tak tam si okusila, jaké je to být na vrcholu, ale co v soukromém životě je to jedna tragédie za druhou. Nejenže jí muži naprosto zlomili srdce, zemřela jí milovaná maminka, ale teď dostává další kopanec od života!

2 / 22
Jitka Zelenková

Jitka ZelenkováZdroj: archiv Šíp

Jitka má pár nezapomenutelných písniček, které vás vezmou za srdce. Stejně jako její soukromý život. Tady je jedna z nich:

Zdroj: Youtube

Zelenková JitkaZdroj: archiv šíp

Život se s Jitkou Zelenkovou rozhodně nemazlil. Muži ji opouštěli jako na běžícím páse, i když jim dávala, co chtěli a milovala je celým srdcem, tak vždycky skončila na dně a se slzami v očích. 

Nechápala, proč má takovou smůlu.

Zelenková JitkaZdroj: archiv šíp

Největší ránu dostala od Ladislava Štaidla, který byl láskou jejího života. Milovala ho, jak jen žena může muže milovat. Ale nebylo jí to nic platný. 

Známý proutník ji bral jen jako takový románek, kterých prožíval stovky.

Jitka je jednou z nejlepších kamarádek Heleny Vondráčkové. Zdroj: Šíp - Tilen Vajt

Po takovém ponížení se dlouho na muže nemohla ani podívat, ale přesto Jitka na lásku nezanevřela. Chtěla, aby ji měl někdo rád, obejmul ji, když jí je špatně, sdílela s někým své radosti i starosti. 

Bohužel se ale nedočkala.

Zelenková JitkaZdroj: archiv šíp

Když tak láska ne a ne přijít, tak se zaměřila hlavně na svou kariéru, ve které to dotáhla opravdu daleko. Od vokalistky Karla Gotta se propracovala až k sólové kariéře, která trvá už několik desetiletí. 

I když jí práce naplňuje, tak to prázdno v srdci jí zcela nezacelí.

Zelenková JitkaZdroj: archiv šíp

Začala se soustředit hlavně na svou nemocnou maminku, která trpěla Alzheimerovou chorobou. Jezdila za ní do sanatoria, jak jen jí to čas umožňoval, trávila s ní hodně chvil, aby jí to na tom světě aspoň trochu ještě zpříjemnila. 

I když sama zpěvačka v duši trpěla.

Do pečovatelského domu se snaží jezdit co nejčastěji.Zdroj: Šíp

Bohužel i ten jediný člověk, který zpěvačku, bez podmínek miloval, odešel na onen svět a najednou se Jitka ocitla naprosto sama. Útočiště našla ve svém pražském bytě na lukrativních Vinohradech. 

Tam trávila čím dál tím více času.

Jitka ZelenkováZdroj: Šíp

Družstevní byt v posledním poschodí s velkou terasou pro ni byl útočištěm, kde se schovávala před starostmi všedních dní. Meditovala tam a lízala si rány, které opět utržila od mužů. 

I když se od nich snažila distancovat.

Jitka ZelenkováZdroj: Šíp

Jenže i toto místo, pro ni oázy klidu, musí nakonec opustit. Příčinou jsou hlavně trable s parkováním. Jitce už dochází trpělivost. „I když to tady mám moc ráda a miluju energii svého bytu, stále více pomýšlím na stěhování. Bydlení v centru je skvělé, ale má celou řadu úskalí,“ řekla časopisu Sedmička.

Byla ráda v dění, aby to měla kousek ke svým přátelům.

Nové tisíciletí osvěžilo spolupráci s Vondráčkovou a Zelenkovou.Zdroj: Archiv

„Jednak kvůli parkování, protože i když mám kartu rezidenta, nemám mnohdy kde zaparkovat, což je pak problém, když jezdím desítky minut okolo. A pak také fakt, že dům má sice výtah, ale jen do předposledního patra. Pak stejně musím po schodech,“ postěžovala si.

Zdraví už ji neslouží natolik, aby bydlela, kde není pořádný výtah.

Jitka Zelenková si skvěle rozuměla s organizátorem akce Davidem Novotným.Zdroj: Šíp

Kam se bude stěhovat, ještě neví, ale určitě to bude okraj Prahy. A to, že je sama? Už si prý na to zvykla. „Je to i proto, že se neumím přizpůsobovat druhým. Mám ráda pohodlí, svůj klid a soukromí, což mi ten byt, ve kterém zatím pořád jsem, nabízí,“ uzavřela své vyprávění Jitka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů