Šíp.deník.cz

Zpěvačka Lenka Filipová opět CHŘADNE PŘED OČIMA: Je to kvůli ROZVRÁCENÉ RODINĚ?

Není to tak dávno, co kytaristka Lenka Filipová bojovala s vážnou nemocí, kdy musela i na čas přerušit kariéru. Už to vypadalo, že se o život a zdraví dokázala zdárně poprat, ale teď jsou její nejbližší na pochybách. Opět začala chřadnout bez zjevné příčiny. Nebo je snad spouštěčem milovaná dcera Lenny, která rozvrátila rodinu?

2 / 19
Pro svou dceru Lenny by udělala první poslední.

Lenka Filipová byla vždycky žena nad věcí. Nic si nebrala k tělu a za každé situace se usmívala.

Za svou kariéru si nahrabala pořádných pár milionů.Zdroj: Profimedia.cz

Úspěšná zpěvačka a skladatelka měla vždycky, co si jen přála. Její kariéra tvrdá skoro půl století, je pořád na špici, má vytouženou dceru Lenny, drahou vilu, luxusní auto a donedávna i manžela. Ale od té doby, co se s mužem rozvedla, šlo to s ní jen z kopce.

Už to nebyla taková pohodová zpěvačka, která na všechno šla s úsměvem. Svět se jí zhroutil.

Na svůj věk vypadá naprosto skvěle.Zdroj: Profimedia.cz

Rozvod se jí podařil utajit, ale když se začala ztrácet před očima a lékaři jí zakázali dál zpívat, vše vyplulo na povrch. Milovaný muž ji opustil a ještě k tomu všemu měla podlomené zdraví nejen na těle, ale i na duši.

Na první pohled bylo vidět, že se s ní něco děje. Měla ztrhaný obličej, oči bez života a bylo na ní vidět, že jí něco ohromně trápí.

Lenka FilipováZdroj: Profimedia.cz

Musela se léčit z vyčerpání organismu, vyskočila hrobníkovi z lopaty. Ve všem špatném jí pomohla dcera, které dala všechno na světě. Když už to vypadalo, že se vše zase vrací do normálu – jak v práci, tak v životě, přišla další rána. Její nejbližší člověk ji zklamal.

Najednou dostala další životní ránu, kterou absolutně nečekala.

Lenka Filipová žije muzikou.Zdroj: Profimedia.cz

I když do dcery Lenny vkládala všechno, chtěla, aby byla úspěšná. Platila jí drahé školy v Anglii, podporovala ve všem, co jen kudrnatá dívka chtěla. Nakonec ale přišla pořádná podpásovka – ta roztomilá holčička, která by nikomu neublížila, rozvrátila rodinu!

Lenka se k tomu vůbec nevyjadřovala, ale nemohla si nevšimnout, jak se proti dceři obrátili i fanoušci.

Oblíbená zpěvačka jak ji známe z dřívějškaZdroj: Tilen Vajt

Na Lenny se odevšad snesla jen kritika. Všichni ji pranýřovali, jak mohla odlákat tátu dvěma dětem a ženu, se kterou byl skoro dvacet let. Najednou z té křehké dívky byla saň, která jde přes mrtvoly a nic jí není svaté.

Její mámu to opravdu trápí, asi netušila, že její dcera pro lásku udělá cokoliv.

Lenka FilipováZdroj: Tilen Vajt

Jak to ale bylo, ví jen ona sama a partner Marpo, který se kvůli lásce k Lenny vzdal všeho, co doposud budoval I když jemu lidé také vyčítali odchod od rodiny, většinu ale slízla právě dcera Lenky Filipové. A to zpěvačku muselo opět dostat na kolena.

Na doby, kdy ji nic netrápilo, může Lenka jen vzpomínat. 

Lenka FilipováZdroj: Profimedia.cz

Že by za jejím chřadnoucím zjevem bylo to pomyšlení, že její dcera rozvrátila rodinu a dětem ukradla tátu? Ona sama jí vždycky chtěla jít příkladem, žila v harmonické rodině celé dětství, aby neměla nějaké trauma. Nakonec ale ani toto nepomohlo.

Ale jako správná máma za dcerou stojí, ať se děje, co se děje. Láska si prostě neporoučí.

Pro svou dceru Lenny by udělala první poslední.Zdroj: Profimedia.cz

Lenny mlčí, užívá si lásku se starším raperem. Nechce nic vidět, ani slyšet. Lidé jsou jí ukradeni, ale co milovaná maminka? Na ní se všechna ta zloba za rozvrácení rodiny snesla také. Asi koukala, že milovaná holčička pro lásku udělá vše. Snad se nad to brzy povznese, aby se opět nedostala na samé dno jako po odchodu manžela.

Snad už je natolik silná, že se opět nesloží. Byla by obrovská škoda, kdyby zpěvačka musela opět seknout se zpíváním. To jediné ji teď vlastně drží nad vodou…

Lenka Filipová vzala prohru s úsměvem.Zdroj: Šíp

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů