Šíp.deník.cz

Zpěvák Honza Kopečný v obležení fanynek: Po Tváři ho sledují na každém kroku!

Z muzikálového herce Jana Kopečného se přes noci díky show Tvoje tvář má známý hlas stal sexidol dívek. Holky po něm šílí, sní o tom, že by s ním strávily noc, či rovnou celý život. Jak to má ale sám zpěvák, který je už tři roky zadaný? Na to jsme se ho zeptali v relaci "Lucie, postrach celebrit" přímo z Divadla Broadway, kde sympatický Honza hraje. Co na sebe ještě práskl?

1 / 20
O vilné fanynky nemá rozhodně nouzi.

O vilné fanynky nemá rozhodně nouzi.Zdroj: Facebook.com

Honza byl doslova mistrem převleků. Tady je jako Susan Boyle.

Převtělil se třeba do Susan Boyle.Zdroj: Facebook.com

Ještě nedávno zpěváka Honzu Kopečného znali jen lidi, co se zajímají o muzikály. Hraje totiž v úspěšném Muž se železnou maskou či Čas růží. Ale od té doby, co se objevil v oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas a předvedl své obrovské kvality, tak se z něj stala hvězda první velikosti.

Ale na jeho chování byste jen těžko poznali, že jeho slává stoupá.

Jako žena je vážně boží.Zdroj: Facebook.com

Proto jsme neváhali, a s Honzou se jsme se sešli před představením v Divadle Broadway, abychom ho pořádně vyzpovídali v „Lucii, postrach celebrit“. V živém live streamu byl Honza naprosto otevřený, pokorný a neuvěřitelně sympatický.

V kolektivu je vážně oblíbený.

Účast v show z něj udělala hvězdu.Zdroj: Facebook.com

Charisma z něj číšilo a vlastně se těm fanynkám nedivíme, že po herci tak šílí. Má nejen pohlednou tvář, ale to jeho vytříbené chování, kdy ví, jak se má k ženám chovat, tak to v celkovém balíčku působí hodně přitažlivě.

Jako Michael Jackson byl neuvěřitelně přesvědčivý.

Dokázal to před kamerami pořádně rozpálit.Zdroj: Facebook.com

Jenže dívky, co si na Honzu brousí zuby, tak mají smůlu. Jeho idol s dlouhými vlasy má přítelkyni. „Ano, jsem zadaný a musím podotknout, že šťastně. S partnerkou jsme spolu tři roky a neměnil bych. Je ze stejného prostředí jako já, tak chápe mojí práci,“ prozradil, proč si se svou dívkou tolik rozumí.

V milostném životě by žádné změny nedělal.

Ve Tváři ztvárnil i Michaela Jacksona.Zdroj: Facebook.com

A co svatba? Neplánuje se velká veselka? „Já si teď plním sny. O tom, co se bude dít v mé práci, se mi ani nesnilo, tak bych toho rád využil. Myslím si, že na svatbu máme ještě čas, ale neříkám, že bych se jí nebo dětem v budoucnu vyhýbal. Rád založím rodinu, ale až časem,“ dodal se smíchem Honza.

Ještě chce ve své rozjeté kariéře něco dokázat.

Poznali byste mladého herce?Zdroj: Facebook.com

Ten, i když jeho sláva teď vyletěla opravdu vysoko, tak je stále ten skromný a pokorný kluk. A to se v tomto světě zas tolik nevidí. Většina lidí, co se rychle stala slavnými, tak jim to vlezlo do hlavy a jak rychle jejich sláva vystřelila, tak také hodně rychle dopadla na zem.

Ale to není případ pokorného Honzy.

Je velkým obdivovatelem Karla Gotta.Zdroj: Facebook.com

O tomto klukovi ještě hodně uslyšíme. Práce se mu jen hrne. „Když jsem točil Tvář, tak jsem neměl na nic jiného čas, ale teď se to jen hrne. Jsem za to moc vděčný, doufám, že to budu všechno stíhat. Ta práce mě fakt naplňuje,“ dodal s nadšením Jan.

Je to na něm poznat, že se ve světě showbyznysu cítí jako ryba ve vodě.

V muzikálech už je ostříleným hercem.Zdroj: Facebook.com

Ten si teď užívá i to, že ho holky na ulici poznávají. „Pociťuji to, že lidi a především holky znají mou tvář. Ale naštěstí přítelkyně nežárlí. Bát se o mě fakt nemusí, já bych jí nevyměnil za žádnou jinou. Chápe, že to k mé práci patří,“ dodal Honza, který teď exceluje především v muzikálu Muž se železnou maskou.

Ale má i spousty jiných nabídek, takže o Honzovi ještě hodně uslyšíme.

V poslední řadě show Tvoje tvář má známý hlas všechny překvapil svým talentem.Zdroj: Facebook.com

Je mistrem improvizace.

Převtělil se třeba do Susan Boyle.Zdroj: Facebook.com

Více pikantností z českého showbyznysu se dozvíte i v tomto videu:

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů