Šíp.deník.cz

Zpěvák Janek Ledecký na FINANČNÍM DNĚ? Musí hledat pomoc u dcery Ester!

Život muzikanta Janka Ledeckého připomínal červenou knihovnu. Dodnes je ženatý se svou největší láskou Zuzanou, má dvě krásné a talentované děti, vydělává si prací, kterou miluje. Ale… Ono to vypadá, že vše není tak zalité sluncem, jak se na první pohled zdá. Janek se má potýkat s finančními potížemi. Zachrání ho dcera Ester, která teď vydělává po olympiádě miliony?

1 / 20
Rádi spolu tráví čas.

Ač to nikdo nevěděl a na první pohled to nevypadá, rodina Janka Ledeckého také řeší dost nepříjemné záležitosti.

Rádi spolu tráví čas.Zdroj: Profimedia.cz

Kdo by nemiloval zpěváka Janka Ledeckého a jeho rodinku jako ze žurnálu. Zdálo by se, že se příslušníci tohoto klanu nemohou snad ani v ničem zmýlit, šlápnout vedle, prostě jim jde všechno, na co sáhnout. Pro to je lidí mají tak rádi, protože jsou pro ně vzorem úspěšnosti.

Janek je úspěšný muzikant a autor známých muzikálů. Jeho dcera Ester teď vyhrála zlaté olympijské medaile a klaní se jí celý svět. 

Na svou dceru nedá dopustit.Zdroj: Profimedia.cz

Ale nenechte se úplně zmást. Přeci jen i takový sympatický a nadaný zpěvák má ve svém životě škraloup, který by nejradši vymazal. Ale to prostě nejde. Banky jsou neoblomné a on se se svým nepříjemnosti musí vypořádat, ať chce, nebo nechce.

Na čele mu momentálně přidala pár vrásek navíc, ale zpěvák se bez boje nevzdává.

Zdroj: Profimedia

Sám Janek už ví, že vás i sebemenší maličkost z minulosti vždycky dožene, i když se snažíte dělat, že to nevidíte. Ale teď to vypadá, že bohužel došlo i na Janka. A nejde zrovna o drobný problém, nad kterým by měl mávnout rukou.

Snaží se svého syna Jonáše vést k zodpovědnému životu, ale i sám už udělal pár přešlapů.

Jonáš si vydělává skvělé peníze uměním. Maluje i obrazy. Zdroj: Profimedia

Podle časopisu Sedmička má zpěvák finanční problémy a nad jeho domem ve Svatém Petru vázne dluh, který stále ještě nikdo neuhradil. Přitom si každý myslí, jak je Ledecký ve vatě a může si pořídit vše, na co si vzpomene. A to v „keši“.

Ale není tomu tak. I Janek musí počítat a občas otáček každou korunu.

Janek je stále elegantní muž ve skvělé kondici.Zdroj: Profimedia

Ale vypadá to, že i takový slušňák umí udělat krok vedle a zainvestovat špatně, že si z toho doteď trhá vlasy. Sám nemá rád velké rozhazování, ale své vydělané miliony rád vkládal do nemovitostí, které mu jeho investice měly vracet.

Měl to v hlavě dost dobře promyšlené, ale i on, taková hlava, se dokázal přepočítat.

Janek LedeckýZdroj: Herminapress

Jak se ale zdá, ne u všeho mu to zrovna vyšlo. Když kupoval luxusní dům u Špindlerova Mlýna, těšil se, jak tam bude trávit volný čas s rodinou, budou se tam smát, dovádět a utužovat rodinné vztahy. Ale teď to spíš vypadá, že je ten barák spíš přivedl do problémů.

Rád by si zase bezstarostně užíval jako dřív, ale teď se musí zapřít a problém vyřešit.

Janek Ledecký a vodní hrátky.Zdroj: Facebook

Nakonec ale podle Sedmičky exekuci na dům už zahnal, ale vyhráno stále nemá. Podle výpisu z katastru nemovitostí má dluh na uvedeném domě, jenž je v zástavě u banky. Další hypotéky má ještě na byt v centru Prahy.

Chtěl zabezpečit nejen sám sebe, ale především své děti. Teď se ale zdá, že právě potomci mu zachrání kůži, teda spíš nemovitost.

Ilustrační fotoZdroj: Šíp

Vypadá to, že ne vše si může platit za hotové a za svou vášeň v nemovitostech se dost zadlužil. Ale nezeptá se své dcery Ester, která po olympijském úspěchu vydělává miliony, aby ho „založila“? Vždyť ty domy a byty nakonec stejně se svým bráchou Jonášem zdědí.

Rád by dětem po sobě něco zanechal, nejen muzikály a známé písně.

Janek Ledecký je na svého syna velice hrdý.Zdroj: Tilen Vajt

Co z toho ale vyplývá? Nevěřte všemu, co vypadá tak růžově a zalité sluncem. I dokonalá rodina Janka Ledeckého má nějaké škraloupy, kterými se nechtějí moc dělit. Ale je jasné, že takový machr jako Ledecký i svou nepříznivou situaci kolem domu vyřeší. Třeba s pomocí právě Ester.

Sportovkyně je teď na výsluní a peníze se jí hrnou samy do klína.

Mají spolu velmi blízký vztah.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více drbů ze života slavných? Klikněte na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů