Šíp.deník.cz

Zpěvák nebo kulturista? Posuďte sami, jestli je to nejlepší tělo mezi HUDEBNÍKY

15 fotografií 15
Jarek Šimek prošel pořádnou proměnou...
Jarek Šimek prošel pořádnou proměnou...
Zdroj: Šíp
Jarek Šimek Jarek s kamarádem modelem Petrem Czvalingou Jarek se nebál ve Fitness Galaxie ani zaboxovat si s Dodo Team a Robertem Rosenbergem Jarek Šimek
Sdílej článek:

Muzikant Jarek Šimek (43) sice tráví hodně času v posilovně, ale ani práci ve svém studiu rozhodně nezanedbává a doslova se nezastaví. Mnoho lidí šokoval svou neuvěřitelnou proměnou ve svalovce a je vidět, že je ve výborné formě. Dokonce se šušká, že jeho tělo nemá konkurenci z řad zpěváků. Šimek je však známý i tím, že má doslova fobii, aby nepřibral deko navíc a stále o sobě prohlašuje, že je tlustý.

"Necvičím pro to, abych s někým soupeřil, a nemám ambice stát se kulturistou. Dělám to především pro zdraví a dobrou fyzickou kondici a konec konců mě mé tělo i živí. Je to pro mě prostředí úplně jiných lidí, kde se můžu odreagovat. Největší problém je, se kolikrát po náročném natáčení ve studiu do posilovny přinutit. A další největší peklo je strava. To je snad to nejtěžší. V tom jsem však doslova blázen a někdy to možná až přeháním," přiblížil Šimek a pokračoval: "Sedmdesát procent úspěchu je však právě to, co člověk jí. Dělám si již tři roky vše na páře a můj jídelníček jsem upravil drsně, jen na vybrané druhy masa a dalších potravin. Ze začátku to pro mě nebylo jednoduché, ale má touha jít si za svým byla tak silná, že se mi to nakonec povedlo a jsem na sebe hrdý," dodal.

I když Jarek v poslední době ukazuje více své svaly než hudbu, slibuje, že na své fanoušky myslí a připravuje nové písničky. Na jeho fyzickou proměnu se podívejte do galerie.

Mohlo by vás zajímat:

Beyoncé chystá ROZVOD: Manžel neustál SEXUÁLNÍ aféru s nezletilou!

Pamatujete si NEJHEZČÍHO kriminálníka světa? Je z něj MODEL a vydělává miliony!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů