Šíp.deník.cz

Zpěvák Tomáš Klus končí s kariérou: Proč ODCHÁZÍ?

6 fotografií 6
Tomáš Klus
Tomáš Klus
Zdroj: Tilen Vajt
Tomáš Klus během křtu soundtracku k pohádce. Tomáš Klus během křtu soundtracku k pohádce. Tomáš Klus během křtu soundtracku k pohádce. Tomáš Klus během křtu soundtracku k pohádce.
Sdílej článek:

Tak tohle čekal málokdo. Tomáš Klus (29) ohlásil, že v říjnu na rok skončí s kariérou. Co ho k takovému rozhodnutí ved-lo? Stojí snad za ním opět Tamara, která podle zákulisních informací rozhoduje o mnoha věcech ve zpěvákově životě?

Tomáš Klus se za poslední léta hodně změnil. Svůj předchozí život se spoustou žen a večírků vyměnil za rodinnou pohodu, stal se z něj otec a všemožně hlásá, jak si teď užívá života. Jenže nikoho by určitě ani nenapadlo, že jeho proměna může dokonce způsobit i to, že Tomáš sekne s dobře rozjetou pěveckou kariérou. Pauzu si prý chce dát celý rok.

První, co zřejmě spoustu lidí napadne, je to, že ve všem má znovu prsty Klusova žena Tamara. Ta už prý v minulosti způsobila rozchod zpěváka s jeho manažerkou a pak i s celým týmem, který se staral o jeho značku. Podle mnoha hlasů je právě Tamara krkem, který otáčí hlavou rodiny a Tomáš dělá, co jí na očích vidí. Tentokrát prý ale za rozhodnutí svého manžela nemůže.
„Samozřejmě, že se Tamara v životě trochu nudí, protože Tomáš je pořád někde na cestách a ona je sama s dcerou. Zároveň si ale uvědomuje, že vystupování celou rodinu živí a nedala by Tomášovi nůž na krk s tím, že má skončit. Tak hloupá není," řekl Šípu člověk z okolí páru.
Sám zpěvák svoje rozhodnutí vysvětluje únavou po devíti letech práce. Nepomohlo ani to, že celá rodina jezdí každou zimu na tři měsíce do teplých krajin, kde Tomáš také nepracuje. A jak budou bez práce tři členové domácnosti žít? I to už má Tomáš přesně naplánované. „Chceme si pořídit dodávku s lůžkovou úpravou a hodně cestovat. Sen o bydlení v domečku mimo město mám pořád, jen mi k tomu scházejí dvě zásadní věci – pozemek a dost peněz," nechal se slyšet Klus, který si ovšem roční pracovní pauzou na dům určitě nevydělá.
Fanynky se tak nemusejí bát, že by se jim jejich oblíbenec ztratil z očí navždy. Sám zpěvák přiznává, že s kapelou určitě vyjede na podzimní turné v roce 2016. A uvidíme, jestli to nebude i o něco dřív. Už v minulosti totiž Klus prozradil, že jeho manželka je vyloženě městský typ, takže by se jí v dodávce nemuselo líbit příliš dlouho. A dalším neodolatelným voláním na hudební pódia by pro Tomáše mohl být i nedostatek financí, který by se kvůli kočovnému životu bez práce mohl dříve nebo později dostavit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů