Šíp.deník.cz

Zpěvák Václav Bárta EXKLUZIVNĚ pro Šíp: Jak to má Noid s novou láskou?

Sympatický zpěvák Václav Bárta prošel za poslední rok doslova očistcem. Začalo to rozvodem s manželkou Gábinou Dvořákovou, pak začaly spory o tříletou dcerku Terezku, až po obviňování z alkoholismu. Jenže místo toho, aby zůstal na dně, kam ho všechny události dostaly, se Noid "zabejčil" a řekl si, že se stane lepší člověkem. Začal neskutečně dřít, alkoholu se už ani nedotkl, a naprosto změnil životní styl. Nestojí snad za tím nová láska? 

1 / 22
Komu teď patří Vaškovo srdce?

Komu teď patří Vaškovo srdce?Zdroj: Profimedia.cz

Vašek klame na první pohled svým vzhledem.

Bývalí manželé spolu budou hrát v novém muzikálu Sestra v akci.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvák Vašek Bárta už od dob manželství s Lucií Bílou působil jako tvrďák, který má všechno a všechny na háku. Připomínal nelítostného bodyguarda, který se s nikým nemaže a nejde pro ránu daleko.

Ta image, kdy si na něj nikdo nedovolí, se mu líbila.

Václav je lásce otevřen.Zdroj: Profimedia.cz

Ale nenechte se mýlit prvotním dojmem. Ono je jiné vypadat jako drsňák, ale pak najednou zjistíte, že ten člověk je uvnitř spíše citlivé povahy a potřebuje mít kolem sebe někoho, kdo ho má doopravdy rád. A přesně takový je i případ Noida.

Hledá celou dobu jen spřízněnou duši a lásku na celý život.

Exmilenci mají k sobě stále blízko.Zdroj: Profimedia.cz

Přitom vypadá, že ho nemůže nic dostat na kolena. Jenže to, co se mu dělo v životě za poslední rok, by dostalo na dno i většího drsňáka. Má totiž opravdu dobré srdce a i citlivou povahu, i když na to nevypadá. Proto to pro něj bylo hodně těžké.

Mužská konkurence z něj měla vždycky obavy.

Lucka se 'svými' muži života.Zdroj: Profimedia.cz

Ale místo toho, aby se litoval, utápět se v žalu, chodil z mejdanu na mejdan, a lil do sebe litry alkoholu, vzal to Vašek z jiného konce! Začal na sobě makat, aby všem dokázal, že jeho ex Gábina neměla pravdu, že by byl nějaký neurotik závislý na alkoholu.

Jeho bývalá žena Lucie Bílá ho neustále bránila a brání před jakýmkoliv pomluvami.

Noid má k exmanželce opravdu blízko.Zdroj: Profimedia.cz

Od té doby, co ho obvinila, že pil více, než bylo zdrávo a měl špatné „opice“, se nedotkl alkoholu a každý den chodí makat do fitka. Nebo tak se aspoň prezentuje na sociálních sítí, kde předvádí své čím dál víc namakanější tělo.

V dobách, kdy si myslel, že zestárne po boku modelky Gábiny Dvořákové.

Novomanželé si svatbu užívali.Zdroj: VLP/Darina Vernerová

To by ale nebyla redakce Šípu, aby si nechtěla na zpěváka posvítit, jestli vážně mluví pravdu. Domluvili jsme si s ním rozhovor, který dnes v 19 hodin uskutečníme ve Vaškově oblíbené posilovně, tak jsme zvědaví, co na sebe všechno práskne, a co na něj prásknou lidi, kteří tam pracují. Jestli tam opravdu chodí tak často.

Co na sebe sám zpěvák v našem dnešním live streamu prozradí?

Vašek Noid BártaZdroj: Tilen Vajt

Během mluvení předvede i spousty cviků, které by měli dělat kluci, aby jim rostly svaly, a také něco pro holky, aby měla plochá břicha. Vlastně ho u toho vyzpovídání zaměstnáme, aby se rozpovídal a třeba nám i prozradil, kdo je teď v jeho srdci.

Jedno je jisté. Jeho bývalka to už dávno není…

Václav Noid Bárta a Gabriela DvořákováZdroj: Facebook/Vladimír Homola

Šušká se, že jde o jednu tanečnici z Hudebního divadla Karlín, kde zpěvák hraje, ale sám ještě oficiálně vztah nepotvrdil, ačkoli si o něm i špitají i vrabci na střeše. Třeba při vyplavování endorfinu Vašek povolí své zásady a pustí nás do svého nitra.

Nezdá se, ale je to opravdu hodný a citlivý muž.

Václav BártaZdroj: Tilen Vajt

Ale aby to nebylo jen o nějakém tlachání o životě, se můžete těšit i na namakané tělo pohledného Noida, který si zahraje na osobního trenéra a předvede vám, jak se má ve fitku správně cvičit. Tudíž se nejen dozvíte nějaké drby, ale ještě si u toho můžete zacvičit.

Takže si zapište, že dnes ve 20 hodin na facebookových stránkách „Magazín Šíp“ a „Lucie, postrach celebrit“ pojede živý live stream s Václavem Noidem Bártou, kde nám všem předvede, že je to opravdu citlivý člověk, který na sobě maká. A dá vám rady, jak dobře a účinně cvičit.

Více drbů ze zákulisí českého showbyznysu se můžete dozvědět zde:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů