Šíp.deník.cz

Zničí Etzler těhotnou milenku jako Bydžovskou? ZRADA, ze které se nevzpamatuje!

Herec Miroslav Etzler byl vždycky velkým milovníkem žen. I když sám říkal, že se vždycky chtěl usadit a prožívat lásku jako z románu, vždycky to skončilo zlomeným srdcem jeho partnerek. Taková Zuzana Bydžovská by mohla vyprávět. Z jeho zrady, kdy ji opustil kvůli mladší, se nevzpamatovala dodnes a kvůli stresu a nenávisti vypadá jako stařena. Nebude čekat podobný osud i hercovu těhotnou partnerku Helenu Bartalošovou?

1 / 22
Mezi bývalými partnery panuje i po letech nenávist.

Herec Miroslav Etzler s partnerkou Helenou vypadají jako zamilované hrdličky. Těší se na příchod druhého potomka.

Herec je konečně zase šťastný.Zdroj: Profimedia.cz

Zanedlouho se z herce Miroslava Etzlera stane čtyřnásobný tatínek. I když si charismatický umělec, že si na „stará kolena“ bude užívat života, pracovat, cestovat, pařit s přáteli, čekají ho zase probdělé noci, přebalování pokaděných plen a bude čelit hormonálním výkyvům své partnerky.

Na to všechno je prý sympatický herec připraven. Ale bude to tak, až nastane ta drsná realita s novorozencem?

Milenci mají vskutku zajímavé seznámení.Zdroj: Profimedia.cz

Kupodivu se s tou představou světoběžník Etzler smířil a na příchod potomka už se těší. S přítelkyní už mají pro děťátko připravený pokojíček, naplánoval si pracovní povinnosti tak, aby mohl být co nejdříve se svou novou rodinou.

Po letech prý přehodnotil své priority a už nechce od dětí utíkat, ale chce s miminkem trávit co nejvíce času.

Etzlera k smrti nenávidí.Zdroj: Profimedia.cz

Na první pohled by se zdálo, že se z Mirka stal opravdu rodinný typ, který bude tatínkem na plný úvazek. Sám se nedávno nechal slyšet, že lituje toho, že jeho předešlé děti kvůli práci tolik zanedbával, ale tomu už tak nebude.

Bude opravdu partnerce pomáhat jak v domácnosti, tak s novorozencem? Má na to ještě síly?

Mirek Etzler a jeho přítelkyněZdroj: Tilen Vajt

Ale nebylo to náhodou trochu jinak s tou péčí o děti? Sice herec hodně pracoval, aby rodinu uživil, ale nikdy to nebyl přímo rodinný typ, který by chtěl doma vysedávat u pohádek nebo u postýlky a číst z knížky. Měl spíš zálibu v užívání si života a také v pohledných ženách.

Nikdy se netajil tím, že má rád dobře stavěné ženy, které sám okouzlí svých charismatem.

Miroslav Etzler natočil na Primě pořad VIP Prostřeno!Zdroj: TV Prima Family

Vlastně krásné ženy vždycky stály za rozpadem jeho předešlého vztahu. I když se herec chvástá tím, že se dávno změnil. A to nejen v tom, že přestal pít a začal být zodpovědnější, ale také by chtěl vyzkoušet, jaké je to být ve vztahu věrný.

Zuzana by se ale jeho slovům mohla vysmát. Jí zradil natolik, že se jí ta bolest a nenávist vryla do tváře.

Z bývalých partnerů kamarádi nebudou.Zdroj: Profimedia.cz

Sám teď svou partnerku na rukou nosí, za chvíli mu porodí čtvrtého potomka. Ale jak může vidět Helena z minulosti, ani dítě neudrželo Mirka doma. Opravdu se může spoléhat na to, že se jako mávnutím kouzelného proutku změnil a teď bude nejen lepším otcem, ale i partnerem?

Zatím to vypadá, že se herec opravdu změnil k lepšímu. Aby se ale nezměnil, až miminko přijde na svět a zjistí, že je to opravdu velká starost takové novorozeně.

Mirek Etzler a jeho přítelkyněZdroj: Tilen Vajt

Všichni by to usměvavému páru přáli, aby spolu byli až do konce svých životů. Ale dokáže Mirek potlačit své mužské pudy, nedívat se za mladšími slečnami, neflirtovat s nimi a neopouštět kvůli nim ženu a děti?

Herec si je jistý ve svým nových postojích, chce svou partnerku milovat už po celý život. A nehodlá jí měnit za jinou.

Miroslav Etzler, Lenka Zahradnická a Karolína HájkováZdroj: Karolína Hájková

Své by o tom mohla vyprávět herečka Zuzana Bydžovská, která Miroslava milovala snad víc než svůj život. Malovala si, jak spolu zestárnou, budou šťastni i se synem jako jedna velká rodina Nakonec ale zjistila, jak šeredně se ve svých plánech mýlila.

Netušila, jak moc jí ta zrada, že odešel za Vilmu Cibulkovou, dostane do kolen. Ale dodnes mu prý nemůže přijít na jméno.

Už nikdy nechce poznat lásku.Zdroj: Profimedia.cz

Dodnes nemůže expartnerovi přijít na jméno, dokonce mu nechtěla ani půjčovat dítě, odcizil se od syna a lituje, že jí kvůli jiné herečce, vnadné Vilmě Cibulkové opustil a zanechal nevratné šrámy na srdci i na duši.

Teď chce ale všechny své činy odčinit právě u nové rodiny.

Mirek Etzler a jeho přítelkyněZdroj: Tilen Vajt

Kdyby Zuzana potkala jeho současnou partnerku, určitě by jí měla co říct a čemu se vyvarovat. I když proti tomu, aby muž přestal být záletníkem, není žádná ochrana. Helena musí doufat, že Mirek mluví pravdu a opravdu se změnil. Že si teď to rodičovství opravdu bude užívat a maminku jeho čtvrtého dítěte bude na rukou nosit a nebude mít oči pro jinou.

Byla by škoda, kdyby zlomil další ženě svého života srdce. Mohl by toho později krutě litovat, až by zůstal úplně sám a bez rodiny.

Herec Miroslav Etzler.Zdroj: archiv Denik.cz

Více drbů ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů