Šíp.deník.cz

ZRŮDY MEZI CELEBRITAMI! Tyhle hvězdy skrývají různé tělesné deformace!

U celebit býváme zvyklí na to, že jsou krásné, sexy, zkrátka takřka dokonalé. Ne vždy to tak ale je, spousta celebrit má vrozené vady, či mechanicky způsobené potíže. Podívejte se s námi na deset z nich, které jsou v podstatě chodící zrůdy. 

2 / 23

Zdroj: Youtube

TINA FAY

Zdroj: Youtube

Herečka, kterou můžete znát z mnoha amerických filmů, má na tváři velkou nevzhlednou jizvu. Nerada o tom mluví, protože nechce, aby se z jejího příběhu dělalo divadlo, ale pro časopis Vanity Fair řekla, co se stalo. Když jí bylo 5 let, hrála si na dvoře domu, kde bydlela, přišel cizí muž a pořezal ji v obličeji. Tina si z toho nikdy nic nedělala, dokud jizvu nezaznamenala ve svém filmu. Podstoupila pár laserových úprav, aby jizva nebyla tak patrná a občas ji zamaskuje ještě vrstvou make-upu.

SYLVESTER STALLONE

Zdroj: Youtube

Když vidíte filmy se Sylvesterem Stallonem, nelze si nevšimnout, že má problém s ústy. Působí jako kdyby byl stále pod parou a s věkem se jeho vada zhoršuje. Vznikla v důsledku špatného použití kleští během jeho narození a poškodila mu rty, jazyk a čelist. Jeho mluvící ústrojí je trochu zdeformované a neustále lehce paralyzované. Své filmy musí často sám předabovat, aby mu bylo pořádně rozumět a on se ve studiu mohl soustředit pouze na mluvení. 

SEAL

Zdroj: Youtube

Hodně dlouho se šuškalo o tom, že Sealovy jizvy na tváři pochází z dob jeho dětství, které trávil v Nigérii a jde o tradiční zjizvení obliečeje. Nakonec vyšlo najevo, že Seal jako teenager trpěl jedním z druhů kožního lupu. Lupus byl u něj tak vážný, že mu způsobil trvalé poškození kůže na tvářích a na temeni hlavy, také mu nerostou žádné vlasy a vousy. Dříve se za své jizvy velmi styděl, ale naučil se s nimi žít a nyní je miluje. 

HARRY STYLES

Zdroj: Youtube

Krasavec na první pohled nevypadá, že by trpěl nějakou vadou na kráse. Má ale čtyři bradavky. Harry říká, že je to možná pozůstatek po dvojčeti, které se mělo narodit s ním, ale nejspíše se v děloze jeho matky nevyvinulo. Podle expertů má ale bradavky navíc každý 18. člověk. Plod v děloze má v prvopočátku několik bradavek a mléčných žláz, ale během vývoje mimina většina z nich mizí. Může se ale stát, že člověku zůstanou zakrnělé bradavky a bývají pak zaměňovány za znamínka. Nemáta na břiše také něco navíc? 

GATEN MATARAZZO 

Zdroj: Youtube

Srdce milionů diváků si získal chlapec, který hraje roli Dustina v seriálu Stranger Things. Ta nejpodivnější věc ale jsou jeho zuby, které zkrátka chybí. Poté, co se proslavil, přišel chlapec s coming outem, že trpí kleidokraniální dysplazií. Je to genetické onemocnění, v jehož důsledku bývají nevyvinuté klíční kosti, malý vzrůst, úzká ramena a hodně zvláštní růst zubů, které nemusí vyrůst vůbec. Chlapec o své nemoci mluví otevřeně, a fanoušci ho přesto milují. Spoustu lidí a hlavně dětí, kteří s touto chorobou také žijí, mu děkuji za to, že o kleidokraniální dysplazii mluví. 

FOREST WHITAKER

Zdroj: Youtube

Drobná vada, kterou má americký herec Forest Whitaker, není vlastně až tak divná. Na první pohled je víčko jeho levého oka výrazně níž a výš se prostě nedostane. Jedná se o tzv. líné oko, kdy jsou svaly víčka moc slabé a tak nefungují tak, jako u druhého oka. Sám herec říká, že si toho u sebe nikdy nevšiml, dokud ho na to nezačali upozorňovat ostatní, stejný "problém" má i jeho otec a nejspíš ji bude mít i jeho potomek. Jeho líné oko mu nevadí. 

ELIZABETH TAYLOR

Zdroj: Youtube

Genetická deformace u Elizabeth Taylor není nijak hrůzná. Tato nádherná dáma totiž měla geneticky dvě řady řas. Pro ženu jejího postavení a její krásy, to byla vlastně spíš výhoda, než přítěž. Tato genetická mutace je způsobena hormonem FOXC2 a je naprosto neškodná. Očím nehrozí žádné poranení, ani nebezpečí. Osoba má zkrátka jen jedny řasy navíc. 

DARYL HANNAH

Zdroj: Youtube

Herečka z filmu Kill Bill má na svém těle jednu zvláštnost. Tedy spíše postrádá kousíček ze sebe. Chybí jí jeden článek na ukazováčku levé ruky. Přišla o něj jako malá, když se jí prst zasekl v kladce studny na zahradě její babičky. Článek byl tak skřípnutý a zdeformovaný, že jí ho lékaři museli amputovat a Daryl si tak musela zvyknout na život bez něj. Ve filmech mívá většinou rukavice, či šály, které její chybějící článek překrývají. 

MICHAEL BERRYMAN

Zdroj: Youtube

Když se podíváte na tohoto herce, jako první vás asi napadne, že nejspíš trpí mentální poruchou. Už jen tím, že často hraje psychopaty a vrahy. Nemůže to být ale dál od pravdy. Herec, který zazářil v Hory mají oči a Přeletu nad kukaččím hnízdem, má totiž od narození genetickou poruchu jménem hypohidratická ektodermální dysplazie (ano, něco podobného, čím trpí Gaten Matarazzo, o kterém jsme již mluvili). Michaelovi nerostou vlasy ani vousy a od mládí má umělé zuby. Vlastní mu nikdy nenarostly. 

DENZEL WASHINGTON

Zdroj: Youtube

Oscarový herec hrával v mládí americký fotbal. Utrpěl při něm spoustu zranění a jedno z nich byl vykloubený malíček. Občas se stalo, že herec někde mluvil a když rozevřel ruce, malíček sám vyskočil do podivného úhlu. Když uvidíte Denzelovy starší filmy, můžete si všimnout, jak si prst neustále přidržuje, aby se mu to nestalo před kamerou. V talk show Grahama Nortona vyprávěl, že jeho děti malíček milovaly a říkávaly mu "kouzelný prst" a Denzel ho ukazoval na požádání malým kamarádům svých ratolestí. Před pár lety ovšem podstoupil operaci a kouzelný malíček dočaroval. 

Pamatujete si scénu z Kill Bill mezi Daryl Hannah a Umou Thurman? 

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů