Šíp.deník.cz

ZVONKY ŠTĚSTÍ DOHRÁLY! Jaký byl pravý DŮVOD ROZCHODU Dary Rolins s Rytmusem?

Byli jedním z nejkrásnějších párů v showbyznysu, jejich lásce každý předpovídal jen to nejlepší, Dara Rolins s Rytmusem chtěla dokonce založit rodinu. Bohužel po sedmi letech vztahu oba zjistili, že pro sebe nejsou stvořeni, přestali si rozumět, už se nemilovali. Sice zpěvačka tvrdí, že zůstali kamarádi, v jejím srdci je ale momentálně pořádná díra, kterou jen tak něco nezacelí. Jaký byl pravý důvod rozchodu?

2 / 19
Slavný pár už nechce pokračovat v jejich vztahu.

Zpěvačka Dara Rolins vždycky toužila jen po lásce a velké rodině. Klidně by se kvůli tomu vzdala i rozjeté kariéry.

Slavný pár už nechce pokračovat v jejich vztahu.Zdroj: Profimedia.cz

Dara Rolins s Patrikem Vrbovského překonali mnoho nástrah rozchodu, včetně roztoužených fanynek, jiného pohledu na svět, jiným touhám… Prostě se milovali. Neřešili své rozdílnosti, spíše je k sobě přitahovaly, než oddalovaly.

Dara byla ráda, že má vedle sebe rebela, který se navenek chová jako frajer, ale ve skutečnosti je to pořádný romantik.

Ráda se chlubí vypracovanou postavou.Zdroj: Instagram

Bohužel ale sedm let bylo až příliš dlouhou dobou plnou slepování vztahu, dávání dalších šancí, porušování důvěry. Dvojice přesto věřila, že je rozdílnosti sblíží. Dokonce si spolu pořídili honosnou vilu, přesně podle jejich přání, vymazlili si jí, hověli si tam a užívali si života.

Zpěvačka se ráda chlubila společnými fotkami, jak spolu odpočívají a užívají si společné chvíle, které pro ně byly vzácností.

Dara RolinsZdroj: Facebook.com

Ale vztah nešel udržet donekonečna, pokud se jim nedařil jejich „plán“. Od začátku vztahu totiž slavný pár mluvil o tom, že by si přál miminko. Dara se na představu dalšího dítěte upnula natolik, že už se viděla, jak chová miminko. Ale ne a ne otěhotnět.

Přes jejich letité snahy se jim nedařilo počít společného potomka. Zkoušeli všechno možné i nemožné.

Dara RolinsZdroj: Facebook.com

Sama zpěvačka přiznala, že na dítěti pracovali s Rytmusem pár let. Dara Rolins strašně toužila po tom, aby z Patrika udělala tátu, aby také poznal, jaké je mít svého potomka. Strašně si přála, aby měli něco společného, ale prý až moc tlačila na pilu.

Dara vždycky chtěla mít hodně dětí, ale bohužel věk nezastaví ani ona.

Proč se neustále svléká?Zdroj: Facebook.com

Rytmus by rád uspokojil biologické touhy své lásky, sám se také chtěl stát tatínkem, ale nikoliv za každou cenu! Chtěl si užívat jejich společného života buď s dítětem, nebo bez dítěte, nebral to tak vážně. A v tom prý měl být kámen úrazu.

Zpěvák by si klidně užíval života jen ve dvou, ale zpěvačka chtěla strašně moc miminko.

Patrik by udělal vše, co Daře na očích vidí.Zdroj: Facebook.com

V otázkách společného potomka se začali rozcházet. Oba se radši upnuli na práci, kariéra pro ně byla přednější, než zase po sté otevírat tu ošemetnou otázku těhotenství. Pro oba to asi začala být těžká doba, protože se o tom nemohli bavit, ale propast mezi nimi se prohlubovala.

Vypadali jako rodinka ze žurnálu, ale tomu už je konec.

S Patrikem tvoří krásnou rodinku.Zdroj: Facebook.com

Nakonec raději cestovali na jiném konci světa, zapomínali na to, že to s jejich vztahem jde z kopce, raději než aby se donekonečna snažili ho za každou cenu udržet. Nechtěli si dlouhou dobu připustit, že láska skončila a už pro ni není návratu. Sice to trvalo pár měsíců, ale nakonec si uvědomili, že takhle ani jeden nemůže dál.

Už spolu nebudou trávit čas, už nikdy nebudou posílat fanouškům spokojené úsměvy. Jejich láska uhasla jako oheň v krbu.

Ani pohoda na dovolených nepomáhá na bolavé srdce.Zdroj: Facebook.com

Nenaplněné přání zabilo jejich lásku! Místo toho, aby je děťátko spojilo, nakonec je nenávratně rozdělilo. Oba jsou z toho hodně špatní, léta společného života pro ně mnoho znamenala, ale už se nechtějí dál trápit. Dara se smířila s tím, že mít druhé dítě asi nebude a Rytmus bude hledat matku svých dětí někde jinde.

Dara je ale šťastná, že má úžasnou dcerku Lauru, která oslavila desáté narozeniny. Zpěvačka v ní parťáka, který jí teď drží nad vodou.

Zpěvačka by si přála pořídit Lauře sourozence.Zdroj: Facebook.com

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů