Šíp.deník.cz

ZVRÁCENOST, NEBO LÁSKA? Miliardář Janeček MNOHOŽENSTVÍM pobuřuje Česko

Tohle Česká republika ještě nezažila. Aspoň co se medializace, provozování a propagace mnohoženství týče. Miliardář Karel Janeček nekouká na konvence a předepsanou morálku, on si jede svou, a má k tomu i dostatek peněz. Přitom to vypadalo, že se zklidnil vedle geniální matematičky, kterou si oficiálně vzal za ženu, a bude věrným manželem a otcem malého synka. Jenže ne, choutky a libido jsou silnější než nějaké výčitky a černé svědomí, takže si nabrkl další ženskou, které rovnou udělal dítě. Ale je to ještě normální? Není to už na hranici sexuální úchylky?

2 / 21
Karel Janeček a jeho manželka Mariem

Karel Janeček a jeho manželka MariemZdroj: Herminapress.cz

Kdopak je ta mladá rusovláska po boku poživačného miliardáře Karla Janečka?Zdroj: Tilen Vajt

Miliardář Karel Janeček není rozhodně prototypem muže, který by ženy vábil na svou pohlednou tvář. Není to žádný hezoun, ani namakaný svalnatec, či sympatický muž. Prostě z něj nic pořádného nevyzařuje. Ale co jsou u něj mocné afrodiziakum, tak jsou bezesporu peníze.

Má snad miliardář komplexy z puberty?Zdroj: Profimedia.cz

Své by o tom mohla vyprávět i jedna z nejkrásnějších žen Česka Jana Doleželová, která se i přes ne moc fyzickou krásu do boháče zamilovala. A jasně, nebyly v tom vůbec peníze, nehrálo v tom roli, že jeho konto se nemůže nikdy vyčerpat, prostě čistá láska.

Vedle sebe má jednu krásnější ženu vedle druhé.Zdroj: Profimedia.cz

Podle některých měla Miss o jeho záletech a paralelních vztazích vědět a s vidinou bezstarostné budoucnosti před tím zavírat i oči. To by se ale nesměl sám Karel před televizními kamerami propálit a tím modelku zostudit před celým národem.

Mnohoženstvím se netají.Zdroj: Profimedia.cz

Sám miliardář to bral s humorem. Přeci jen se kolem něj točí tolik žen, že by mohl s přehledem uživit všechny, tak proč pro jednu plakat. Jana srdceryvně tvrdila, že o jiné ženě, se kterou měl také žít, nevěděla, ale prý to bylo naopak.

Jana Doleželová měla prý o jeho milenkách vědět.Zdroj: Profimedia.cz

To nakonec vědí jen oni sami. Ale co je jisté, tak je to, že Janeček není žádným věrným tvorem, ba naopak, uznává mnohoženství, které je v naší kultuře zakázané a protizákonné. Ale na to miliardář kašle. Za peníze si koupíte nejen ženy, ale i to, aby se před vámi „zavíraly oči“.

Peníze i z něj udělají krasavce.Zdroj: Profimedia.cz

Sice nešel proti zákonu tím, že by si vzal podle naší platné legislativy dvě ženy najednou, ale kdyby mohl, tak by to udělal. Jelikož to Česko ale neumožňuje, tak si našel svou vlastní cestu. Milenku si totiž vzal při budhistickém obřadu, po kterém počali dítě.

Se svou oficiální manželkou Mariem.Zdroj: Profimedia.cz

Karel je stále vysmátý. Jeho legální manželka méně, i když její choť všude tvrdí, jak se s tím skvěle poprala a že není proti, když v jejich rodině přibydou další členové. Která ale žena by tohle snesla? Žádná nechce mít vedle sebe konkurenci a dělat, že je vše v pořádku.

Jeho žena prý není proti milenkám.Zdroj: Profimedia.cz

„Může jít o to, že má komplexy s mládí, kdy ho ženy odmítali, protože nebyl prototyp hezkého mladíka, který by dívky zajímal. Může se to s ním táhnout od puberty, a když nabyl takové jmění, tak i zjistil, že se láska dá celkem lehce koupit, tak toho možná začal využívat. Potřebuje si prostě něco dokazovat,“ shodují se odborníci.

Karel Janeček a jeho manželka MariemZdroj: Herminapress.cz

Je opravdu možné, že se dříve zakřiknutý boháč chce prostě jen předvést a ukázat těm holkám, co ho v minulosti odmítali, že on má navíc. Dokonce může mít i více žen najednou. Ale takhle nikdy nemůže dosáhnout spokojeného soukromého života, protože si časem začnou ty holky lézt na nervy.

Jana DoleželováZdroj: Šíp PLUS

Poslechněte si, co sám Karel Janeček říká o své dost nezvyklé rodině:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů