Šíp.deník.cz

Riskujete seznámení na netu? Víme, jak číst INZERÁTY NA SEZNAMCE!

Některé inzeráty vypadají slibně, ale realita bývá horší.
Některé inzeráty vypadají slibně, ale realita bývá horší.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Na internetu se snaží najít partnera čím dál víc lidí. Realitu ale obvykle přikrášlují ve snaze nalákat co nejvíce zájemců. Prozradíme, na co si při čtení nabídek dát pozor.

S inzeráty na seznamce je to jako v autobazaru. Nikdy dopředu nevíte, kdo má „stočený tachometr" nebo prodělal „totální havárii". Proto je na místě značně kritický přístup. Jedna německá seznamovací agentura přišla s průzkumem mezi svými klienty, z něhož vznikl velmi zajímavý překladač.

Smyslná znamená tlustá
Dámy mají přednost, tak se nejprve podíváme na inzeráty podávané něžným pohlavím. Pokud se v nich objeví slůvko „smyslná", mají si pod ním čtenáři představit termín „tlustá". Boubelky se skrývají také pod přízvisky „vyvinutá" a „plná života".
Když narazíte na slovní spojení „dobrodružná povaha", zname-ná to, že se pisatelka nebrání sexuálnímu styku už na první schůzce. Pro někoho může být takové zjištění lákadlem, jiné naopak odradí. Ještě slibněji zní termín „bez zábran". V tom případě bude žena nejspíš ochotná k erotickým hrátkám přibrat i servírku.
Pozor si dejte také na oznámení, že dotyčná je „zklamaná životem". To znamená, že jde pravděpodobně o „stíhačku", která vám bude kontrolovat zprávy v mobilu i e-mailu. A jestliže nejste opravdu bohatí, nereagujte na inzeráty, kde žena hledá „životní oporu".

Romantik = zadlužený
Ve výzkumu to pěkně schytali i pánové. Když někdo sám sebe označí za „zralého" nebo „zkušeného", prý to znamená, že je prostě starý. Někteří se pokročilý věk snaží maskovat i termínem „duchem mladý". Jestliže se dočtete, že je dotyčný „udržovaný", nejspíš to znamená, že si barví vlasy, případně je má rovnou nastřelené.
Dobré vyhlídky neslibuje ani slovo „vášnivý". To je prý nutné číst jako „tykají mu všechny šlapky v okolí". Šanci na úspěch nemá ani „rodinný typ", což značí, že má hodně dětí, ale s několika ženami. „Romantik a snílek" je zase zadlužený jedi-nec, který neumí vyměnit ani žárovku. Pokud narazíte na „sportovní typ", připravte se na to, že pro něj budete několikrát týdně chodit do hospody, kde fandí svému klubu.
Autoři výzkumu přiznávají, že jejich výsledky jsou poměrně pesimistické. Zároveň dodávají, že vždy je lepší počítat s tou horší variantou a pak být příjemně překvapený než naopak.

Popisek
Inzerát může vypadat slibně, ale realita je obvykle trochu jiná.
Foto Profimedia.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů