Šíp.deník.cz

Víte, která profese má NEJVÍCE SEXU? Mrkněte se, jak jste na tom!

Zřejmě slušný realitní makléř. Testosteron z něj dělá žádaného milovníka.
Zřejmě slušný realitní makléř. Testosteron z něj dělá žádaného milovníka.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Uchazeči o práci se obvykle zajímají hlavně o výši platu. Možná by si ale měli vybírat i podle toho, jak bohatý sexuální život jim místo přinese. V jednotlivých oborech jsou totiž velké rozdíly.

Každý má tolik sexu, kolik si zaslouží. Jsou ale povolání, která intimním hrátkám evidentně přejí více než jiná. Tvrdí to alespoň autoři britské studie, kteří podrobili zkoumání několik tisíc respondentů. Psychology zajímala nejen jejich pracovní náplň, ale také četnost souloží a všeobecná spokojenost s pohlavním životem.

Kdo porazil piloty?
Místem snů pro všechny milovníky sexu je pro někoho možná překvapivě realitní makléř. Autoři výzkumu přidali i vysvětlení.
Tato profese vyžaduje nejen hodně adrenalinu, ale také dostatek testosteronu, což podporuje libido u mužů, ale následně také u žen. „Neznamená to, že makléři souloží s každým druhým zákazníkem nebo mezi sebou, ale faktem je, že mají vyšší potřebu sexu než jiná povolání," řekla mluvčí společnosti On-joy.com, která průzkum provedla. Podle ní mají realitní makléři sex čtyřikrát týdně, což je dvakrát více než je průměr.
Naopak překvapení se nekonalo na druhé pozici, kterou jen s malým odstupem obsadili piloti a letušky. Toto povolání je vyhlášené svou prostopášností a své pověsti dostálo.
Mezi dalšími profesemi, kde se to jen hemží nadprůměrně zdatnými milovníky, jsou právníci, sekretářky a pracovníci call center.

Chudáci za volantem
Na chvostu tabulky se pak krčí taková zaměstnání jako knihovník a učitel. Kostelní ticho mezi regály knih nebo opravování písemek dlouho do noci erotice zřejmě nesvědčí. Špatně jsou na tom i zdravotní sestřičky, které jsou podle mnohých synonymem pracovních prostopášností, ale opak je pravdou.
Na posledním místě skočili řidiči kamionů, kteří mají sex s bídou jednou týdně. Možná by sami chtěli mít mezi koleny něco jiného než volant, ale jak se zpívá ve slavné písni: řidič, ten tvrdej chleba má.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů