Šíp.deník.cz

Žena jako SEXUÁLNÍ DRAVEC? Zjistěte, jestli nemáte jednu takovou doma

 Zralá žena je pro mnoho mužů tajným erotickým snem. Měli by se poohlédnout po nějaké pumě.
Zralá žena je pro mnoho mužů tajným erotickým snem. Měli by se poohlédnout po nějaké pumě.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Moderní doba mění tradiční uspořádání společnosti. Role ženy se výrazně mění a objevují se mezi nimi takzvané pumy. Pro mnoho mužů jsou splněným snem.

Ve vojenství je puma účinná zbraň, v zoologii zase divoká šelma. Pokud se totéž řekne o ženě, platí obojí. Je to nezkrotné stvoření, které na milostném poli disponuje širokým arzenálem vzrušujících předností.

Bohatá a nadržená
Silná, nezávislá, v nejlepších letech, finančně zajištěná a sexuálně náruživá. To jsou hlavní rysy žen, kterým se v angličtině začalo říkat cougars a v našich končinách pumy.

Často jde o vysoce postavené manažerky, kterým se buď rozpadlo manželství, žijí ve vyhořelém vztahu nebo osobní život zcela obětovaly práci. Tyto dobře udržované čtyřicátnice už dosáhly kariérního vrcholu a teď si chtějí trochu užívat.

Jsou dominantní, jde jim většinou pouze o sex a s oblibou vyhledávají mladé muže. Není divu, že pro mnoho z nich představují splnění tajných fantazií. Těžko hledat někoho, kdo by nikdy netoužil po milování se zkušenou a dominantní partnerkou, která o sebe dbá, jde bez kolků na věc a ještě ke všemu umí být finančně velmi štědrá.

Cesty za potěšením
Ve vztazích mezi pumu a zajíčkem jde vlastně o oboustranný obchod. Ženy poskytují vzrušení, potěšení a peníze, milenci jim to splácejí mládím, nadšením, poslušností a výdrží.

Zralé ženy mají i další výhody. Nepodléhají tak často iluzím jako mladé dívky, jsou emocionálně vyrovnanější, nechtějí se vdávat ani jim netikají biologické hodiny. Odloučení snášejí s přehledem, o sexu mluví velmi věcně a otevřeně a nedělají vyčítavé scény. Jsou si plně vědomy, že vztah je založený na sexu a podle toho k němu přistupují.

Pro podobné typy žen už existují specializované seznamky, noční kluby a cestovní kanceláře, které pořádají zájezdy do sexuálních rájů. Dokonce vznikl žebříček destinací, kam tyto dámy jezdí nejraději na lov zajíčků. Na prvním místě je Barcelona, za ní následuje Fuerteventura, Kypr, Rhodos a egyptský Šarm aš-Šajch.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů