Šíp.deník.cz

Historie pubického ochlupení: Co bylo v módě ve starověku a co letí dnes?

20 fotografií 20
Jak se měnil vzhled pubického ochlupení v průběhu staletí
Jak se měnil vzhled pubického ochlupení v průběhu staletí
Zdroj: youtube.com
Jak si ženy odstraňovaly toto ochlupení? Jak se měnil vzhled pubického ochlupení v průběhu staletí Už v dávnověku se používala k odstranění chloupků cukrová pasta - tedy směs cukru, vody, citrónové šťávy a olivového oleje. Jak se měnil vzhled pubického ochlupení v průběhu staletí
Sdílej článek:

Ochlupení nám za dob dávno minulých sloužilo jako ochrana před zimou a nečistotami. Nebyl proto důvod si ho odstraňovat. Postupně přestalo být potřeba, a tak nám zůstalo jen na některých místech. My se v našem článku budeme věnovat vývoji vzhledu chloupků chránících intimní ženské partie. Jak se tedy vyvíjel vzhled pubického ochlupení v průběhu staletí? Odpověď najdete v galerii.

#clanek|3522303|3522030#

S příchodem vzdělaných starověkých civilizací si ženy začaly upravovat vzhled pubického ochlupení podle módy. Ano, i na tyto partie se vztahovaly modní trendy. Ve středověku se ženy intimní partie vyholovaly kvůli vším a aby působily cudně, lepily si do podbřišku příčesky. Pak následovala dlouhá epocha "přirozeného vzhledu". Revoluci způsobil až vynález bikin. Vydejte se s námi do historie a podívejte se, jak se měnil  vzhled či tvar. Kdy byl trendy trojúhelníček, kdy proužek a nebo holoučká kůže? Víte co je to Vajazzling - žhavý trend doučasnosti? To se dozvíte v galerii u článku.

A ještě se mrkněte na zajímavé video, jak se ženy holily za posledních 100 let:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů