Šíp.deník.cz

GALERIE: Nemáte nápad na tetování? 25 úžasných tipů pro každou část těla!

26 fotografií 26
25 skvělých tipů na tetování pro slečny
25 skvělých tipů na tetování pro slečny
Zdroj: winto
Pro královny Zdobený kříž Květinová kotva Pro milovnice hudby
Sdílej článek:

Jste-li prozatím neposkrvněná (panna) a toužíte po tetování, které o vás ostatním něco řekne, ale nevíte, co by to mělo být, zbystřete zrak! Připravili jsme pro vás galerii krásných tetování, jejichž elegance a nápaditost každého nadchne.

Najít správný motiv tetování může být nelidský úkol. Vždyť existuje tolik krásných tetování, ale ani jedno vám nepřipadá jako to správné, správné pro vás. Někdo projde kole salonu a spontánně se rozhodne pro tetování na záda, vybere si ho z portfolia tatéra a za hodinku dvě odchází s novou kresbou.

Někomu trvá roky, než vymyslí dokonalý motiv, který o něm řekne vše potřebné nebo předá ostatním informaci o tom, co má rád. Tetování stromu všem řekne, že jste milovníci přírody. Když si necháte nakreslit dvě psí tlapky, všichni vědí, že doma na vás čeká minimálně jeden pes. Někdo si nechá vytetovat logo oblíbeného seriálu/filmu, symbol nebo citát z oblíbené knížky, velmi populární jsou tetování na motivy Harryho Pottera.

Jestli nemáte ponětí, co si chcete na svém těle zvěčnit, nebo víte a nejste si jistí, jestli to budete vypadat lépe spíš na krku nebo na noze, pak vás nahlédnutí do naší galerie určitě osvítí. Vybrali jsme motivy na každou část těla, minimalistická, barevná, inspirující, jednoduchá, složitější. Všechny mají společnou jednou věc - jsou krásná a rozhodně jich nebudete litovat.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů