Šíp.deník.cz

ŠOKUJÍCÍ PROMĚNA: Podívejte se, co dokáže úprava za pár kaček!

16 fotografií 16
Ze sportovkyně modelkou. Kateřina Lisová si díky proměně se Šípem vyzkoušela zcela jiný styl.
Ze sportovkyně modelkou. Kateřina Lisová si díky proměně se Šípem vyzkoušela zcela jiný styl.
Zdroj: Tilen Vajt
Jedním z hlavních kroků proměny byla úprava účesu. Jedním z hlavních kroků proměny byla úprava účesu. A následovalo líčení. A následovalo líčení.
Sdílej článek:

Tělem i duší je sportovkyní. Pracuje jako trenérka Krav Magy, což je izraelský sebeobranný systém. Díky proměně se Šípem si ale naše čtenářka Kateřina Lisová (26) z Prahy vyzkoušela i úplně jiný styl.  Místo ryze sportovního mnohem svůdnější, s důrazem právě na ženskost. A výsledek? Úžasný!

1. Úprava vlasů - lepší střih a tvar

Jedním z hlavních kroků proměny byla úprava účesu.

Modelka měla účes bez tvaru. „Rozhodl jsem se vlasy mírně sestříhat. Navíc modelka trvala na tom, aby jí šly kadeře sepnout do culíku, proto jsme zůstali u delší varianty," popsal vlasový stylista Tomáš Kislinger z pražského kadeřnictví Marta Kosíková.

Hra s efekty

Přírodní hnědé vlasy kadeřník pouze na koncích zesvětlil. Účes se tím prozářil a získal šmrnc.

2. Líčení - hlavně odolné

A následovalo líčení.

„Použila jsem trvanlivý make-up Prolong Wear od MAC, neboť tento přípravek vydrží od rána do večera. A Katka jakožto sportovkyně, nemá čas make-up opravovat," popsala líčení profesionální vizážistka Marta Šantorová.

Mrkací panenka

K modelčiným hnědým očím vizážistka zvolila stíny do fialova (MAC), neboť ty hezky podtrhnou onen čokoládový odstín očí. „K řasám jsem aplikovala tenkou černou gelovou linku pro intenzivní pohled. Řasy jsem zvýraznila řasenkou False Lash Effect od Max Factor, která vykouzlí řasy á la mrkací panenka," dodala vizážistka. Na líčka použila tvářenku v růžovém tónu. Celý look nakonec doplnila tělovou rtěnkou s leskem.

3. Výběr oblečení - probuzení ženskosti

Nepodcenil se ani výběr oblečení.

Stylistka pro modelku vybrala oba outfity tak, aby byly diametrálně odlišné od sportovního stylu, který běžně nosí. „Zároveň jsem chtěla dosáhnout probuzení dojmu ženskosti. Barvy jsem volila v šedých, bílých, modrých a ledově růžových odstínech, které se hodí ke Kátině barvě vlasů a pleti a zároveň ji rozzáří," popsala profesionální stylistka Karolína Drössler.

Co na to modelka?

Proměnu zhodnotila výkřikem: SUPER! „Opravdu skvěle jsem si zkrášlování užila. Zároveň jsem si zkusila, jaké to je fungovat v oblečení, které by mě v životě nenapadlo v obchodě vzít do ruky, natož na sebe. A ačkoliv jsem si připadala ve svetru jako rytíř v kroužkové zbroji a díky lodičkám jsem si málem pořídila další sádru, bylo to super a posunula jsem si hranice vkusu," zhodnotila proměnu trenérka Kateřina.

Na výsledek proměny se podívejte do naší galerie.

Děkujeme za spolupráci:

Kadeřnictví Marta Kosíková (www.martakosikova.cz)

Vizážistce Martě Šantorové (www.martasantorova.com)

Stylistce Karolíně Drössler (fb: Karolina Drossler professional stylist)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů