Šíp.deník.cz

Alžběta II. v akci: Královna ŘÁDÍ, Kate pláče a William? Ten se bojí!

Královna Alžběta tlačí na prince Williama
Královna Alžběta tlačí na prince Williama
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Alžběta II. (90) po dlouhé době něco zakazovala. A odnesla to Kate Middletonová (304), nejspíš budoucí královna. Té totiž Alžběta nepovo-lila zúčastnit se sestřiny svatby.

Dokonce i na liberální Londýn tohle bylo moc. Když se ve městě odehrával týden módy, došlo i na šokující přehlídku téměř nahých modelů a dívek nahoře bez. Naháči chtěli propagovat stylovou webovou stránku. Ostatně takových akcí se dějí stovky po celém světě. Jenže jednou z polonahých účastnic byla v tomto případě i sestra Kate Pippa!

A to jí na popularitě u královny nepřidalo. Jako by nestačilo, že se zásnubami s Jamesem Matthewsem nadobro spojila s jeho rebelským bratrem Spencerem, jedním z nejznámějších „kaličů" Británie, kterému dívky padají k nohám jako kapky deště, ještě se ukazuje nahá!
„Alžběta byla naprosto v šoku," říká zdroj z Buckinghamského paláce, podle kterého zároveň Alžběta Kate zakázala účastnit se sestřiny svatby. Nechce totiž, aby došlo k nějakému ponižujícímu skandálu, který by vrhal stín na dobré jméno monarchie.

„Volala Williamovi a křičela na něj, že účast jeho a Kate na té svatbě nepřipadá v úvahu," popisuje zdroj dramatickou scénu. „Kate to obrečela, když se to od něj dozvěděla. Ale Will má z babičky strach, takže ho ani nenapadne neposlechnout."

Ale královně ani tohle nestačí. Williamovi také důrazně připomněla, že ho nechce vidět ani na Jamesově loučení se svobodou. „I to je kvůli Spencerovi, protože se nijak netají tím, že si dřív dával LSD a kokain," vysvětluje informátor.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů