Šíp.deník.cz

Dámy, odložte konečně tu černou!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská
Zdroj: Šíp/Tilen Vajt
Sdílej článek:

PRAHA - Na celém světě už v módě dávno ustoupila černá barva pestrobarevné fantazii módních návrhářů. U nás však celebrity stále vsázejí na to, že "černá je věčná." Na večírku to tak mnohdy vypadá jako na pohřbu. Stejně jako na oslavě narozenin jedné známé kosmetické firmy!



Mladá krása


Zina Šťovíčková

Nová česká vicemiss Zina Šťovíčková sice také vsadila na černou, v jejím podání ale dopadlo vše na výbornou. Dlouhé večerní šaty mladou dívku s lehce exotickým zjevem měnily téměř v bohyni.

Nikdo ji nepoznal!


Kristina Bastienová Kloubková

Tanečnice Kristina Kloubková si tentokrát zahrála na ženu vampa. Své obvyklé velké večerní róby vyměnila za kalhotový kostým a navíc změnila účes. Pryč jsou její blond lokny, a je to škoda.

Tohle v televizi neuvidíte!


Michaela Ochotská

Moderátorka Michaela Ochotská dorazila na party v černých minišatech a všichni přítomní pánové pak celý večer čekali, až se pro něco sehne. Míša si ale dávala pozor, a tak odhalila pouze nožky, které diváci Televizních novin nikdy neuvidí. Jedinou vadou na kráse byla plastová ramínka, která ze šatů vyčnívala.

Nevaž se, odvaž se!


Leona Machálková

Leona je proslulá svými extravagantními modely, nad kterými občas zůstává rozum stát. I na tuto party zvolila poněkud nesourodé kousky oblečení - tmavě modrý top a černou sukni. Leonině sexy postavě by ale neuškodilo trochu více se odvázat.

Věčná klasika


Aňa Geislerová

Známá herečka Aňa Geislerová se na party Guerlain, která se konala na francouzském velvyslanectví, vyjímala přímo skvěle. Se svými černými koktejlkami a sexy střevíci vypadala jako pravá francouzská dáma. Škoda, že celý večer strávila v křesle.

Aká matka, taká Katka!


Zlata Adamovská a dcera

Herečka Zlata Adamovská je pro svou dceru zřejmě velkým vzorem. Proto si nejspíš obě vzaly podobné nezajímavé šaty v délce ke kolenům. Zlata bohužel svůj zjev ještě "vylepšila" lesklými silonkami. Ty by měla příště nechat raději doma.

Dědictví po tetě?


Daniela Šinkorová

Daniela Šinkorová tentokrát sáhla po puritánském kostýmu, který jí přidal nejméně deset let. A přitom ještě nedávno volila róby s velkými dekolty, které zdůrazňovaly její vnady. U Daniely si prostě člověk nemůže být nikdy ničím jistý.

Jde s dobou!


Tereza Kostková

Herečka Tereza Kostková svým oblečením vždy trochu vybočuje z davu. Předvedla sice také pouze černé kousky, překvapila ale módními stylovými kalhotami, které působily velice šik.

(kb)

.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů