Šíp.deník.cz

Fakta o SEXU, které jste URČITĚ NETUŠILI. Budete se divit, co všechno se děje

Sex je slast, o tom nemůže být pochyb. Ale je potřeba k němu přistupovat i zodpovědně a tu a tam se v této oblasti dozvědět něco nového. Dnes vám povíme některá fakta, která se k sexu váží. A pokud pro vás budou tato fakta málo, můžete se podívat na vtipné reklamy s tematikou sexu, které jsou zakázané v mnoha zemích světa. 

2 / 21

Zdroj: Youtube

NEVĚRA V HONG KONGU

Když se v Hong Kongu provalí nevěra, podvedená manželka může svého muže legálně zabít. Ovšem musí to udělat pouze holýma rukama. Naproti tomu manželova milenka může být zavražděna jakýmkoli způsobem.

Zdroj: Youtube

INDICKÉ PROSTITUTKY

Víte, že lehké ženy v Indii jsou ty nejlevnější na světě? V jednom malém městečku stojí jeden akt deset rupií, což jsou asi dvě koruny padesát haléřů. Za den si vydělají většinou okolo dvaceti korun, což mnohdy nepokrývá ani základní životní potřeby.

Zdroj: Youtube

PROSTITUCE VS. KONDOM

První pravidlo při sexu zní: „Hlavně bezpečně“, všem v takové Indii se to těžko dá dodržovat. Kondomy by vás tam totiž vyšly dráž než sex s prostitutkou. Pohlavní nemoci se tam šíří opravdu velice rychle. Samy pracovnice na kondomy peníze nemají.

Zdroj: Youtube

CO MÁ SPOLEČNÉHO KÁVA A SEX

Říká se, že lidé, kteří mají rádi kávu, také milují sex. Výzkumy dokonce potvrdily, že lidé, kteří si dopřávají kávu alespoň dvakrát denně, snadněji dosahují orgasmu a jejich vyvrcholení také bývá delší, než u lidí, kteří se kávy ani nedotknou.

Zdroj: Youtube

MYŠLENKY NA SEX

Sociologické průzkumy zjistily, že muži ve věku 18-30 let myslí na sex zhruba každých 52 vteřin. Ve věku 15-18 let je to každých 33 vteřin. Zatímco u mužů se četnost myšlenek na sex s věkem snižuje, u žen se naopak zvyšuje.

Zdroj: Youtube

PROSTITUCE V ŘÍMĚ

Ve starověkém Římě byla prostituce naprosto normální zaměstnání. Pracovnice chodily po městě a nabízely své služby. Byly rozpoznatelné podle vysokých podpatků a nikdo je nebral negativně. Dokonce ani manželky jejich zákazníků.

Zdroj: Youtube

MUŽSTVÍ V ŘECKU

Všimli jste si, jak malé mužství mají všechny sochy v Řecku i Římě? Podle tehdejších ideálů bylo vše velké nepřirozené a ideál byl pro muže malý a tenký penis. Proto je tak zobrazovali na malbách a sochách. V dnešním světě by moc nepochodili.

Zdroj: Youtube

HRA TWISTER

Hráli jste někdy tuto hru? Ačkoli člověk hraje v oblečení, je to vlastně dost intimní zálěžitost. Když vyšla, spousta skeptiků ji označovala jako „sex v krabici“ a vlastně měli docela pravdu. Zkuste si ji příště zahrát ve společnosti přátel. Budete si hned bližší.

Zdroj: Youtube

ČERSTVÁ ZAMILOVANOST

Podle nejnovějších výzkumů, když potkáte nového člověka, či se čerstvě zamilujete, váš mozek se zblázní. Funguje v podstatě stejně, jako mozek člověka, který trpí obsedantně kompulsivní poruchou. To je důvod proč je těžké soustředit se na cokoliv jiného.

Zdroj: Youtube

DÉLKA ŽENSKÉHO ORGASMU

Orgasmus trvá u žen průměrně 20 vteřin. Oproti tomu mužský orgasmus zabere jen 6 vteřin. Naproti tomu muži dosahují orgasmu téměř při každém styku, zatímco ženy jen z 35%. Saamozřejmě jako vždy existují na všech stranách výjimky. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů