Šíp.deník.cz

Grecia Colmenares alias MANUELA, kterou všichni znáte: BÁLA se o dítě!

6 fotografií 6
Grecia Colmenaresová
Grecia Colmenaresová
Zdroj: archiv
V mýdlových operách hrála od šestnácti. Románek s hezounkem Mathiasem Além raději sama ukončila. Gracii to sluší i po padesátce. S manželem Marcelem a vytouženým synem
Sdílej článek:

V 90. letech opanovala české obrazovky argentinská telenovela Manuela. Málokdo tušil, že i skutečný život Grecie Colmenares (52) se podobal mýdlové opeře plné nečekaných zvratů.

Pamětníci si možná vzpomenou, že ve slavném seriálu o 228 dílech hrála dvojroli, plavovlasou Manuelu a její nevlastní znetvořenou sestru Izabelu, která se jí snažila dělat ze života peklo. Na pracovní vytížení byla Grecia zvyklá. Poprvé se před kamerou objevila už v 11 letech a Manuela byla její třináctou telenovelou.

Šok a rozvod
Narodila se 7. prosince 1962 ve venezuelském městě Valencia.

Měla čtyři bratry a jednu sestru. Matka pocházela z Řecka, a když měla pojmenovat šesté dítě, zřejmě jí už došla fantazie, a tak zvolila Grecia, tedy španělsky Řecko. V roce 1967 se rodiče rozvedli a Grecia skončila u tety Odessy, která žila v hlavním městě Caracasu. Zajímavé je, že v domácnosti panoval z výchovných důvodů přísný zákaz televize, přesto Grecia svému osudu neunikla. Náhodou si ji všimli lidé z reklamy a krátce poté zahájila své mýdlové tažení.

Už v 16 letech prožila velkou lásku, zamilovala se do herce Henryho Zakky, který byl o šest let starší. Brzy si ho vzala za muže a otěhotněla. Pak ale potratila a ze šoku se nemohla dlouho vzpamatovat. Neštěstí poznamenalo i manželství, které v roce 1983 skončilo rozvodem.

Milenec ji využíval
Rozhodla k rázné životní změně. Ve 23 letech se přestěhovala do Argentiny, kde později získala i občanství. Tušila tam lepší herecké uplatnění a měla pravdu. Brzy se stala blonďatou modlou celé země. V roce 1986 se vdala za hudebníka a filmaře Marcela Pelegriho, s nímž se dočkala vytouženého dítěte. Nebylo to ale tak jednoduché.

Když zjistila, že je těhotná, zrovna se rozjíždělo natáčení Manuely, což byl obří mezinárodní projekt. Skloubení hereckých a mateřských povinnosti představovalo značnou výzvu, protože se štáb přesouval mezi Los Angeles, Sicílií a Římem. Grecia měla velký strach, že kvůli pracovnímu vypětí znovu potratí. Tentokrát ale vše ddobře dopadlo a v roce 1992 se jí narodil syn Gianfranco. Přes velkou snahu se druhého potomka už nedočkala, v roce 2005 se navíc s Pelegrim rozvedla.

V telenovelách se objevovala se střídavými úspěchy až do začátku nového tisíciletí. Pak se začal více věnovat divadlu a objevila se v řadě jihoamerických reality show.

Prožila románek s hercem Mathíasem Além, ale sama ho ukončila, protože si uvědomila, že jen parazituje na její slávě.
Rozruch způsobila také v roce 2011, kdy se nechala vyfotit do časopisu pouze v plakách a dokázala, že i na prahu padesátky má skvělou postavu. Lze tedy přepokládat, že sama dlouho nezůstane.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů