Šíp.deník.cz

Kuchařová má nástupkyni: Nová Miss World má nečekanou VADU NA KRÁSE!

6 fotografií 6
Blonďatá Taťána Kuchařová byla velmi originální vítězka.
Blonďatá Taťána Kuchařová byla velmi originální vítězka.
Zdroj: Koláž Šíp
Miss World 2014 Rolene Strauss, seznamte se. Tři oceněné krásky. Vlevo vicemiss Edina Kulcsár (Maďarsko) a vpravo 2. vicemiss Elizabeth Safrit (USA). Takhle vypadala Jihoafričanka během slavnostního finále. Rolene Strauss a loňská vítězka Megan Young vypadají jako dvojčata...
Sdílej článek:

Je to už víc než osm let, co na slavné soutěži krásy Miss World uspěla Češka Taťána Kuchařová (26). V neděli převzala korunku nová královna a byl to docela šok!

Finálový večer se po třítýdenním soustředění uskutečnil včera v Londýně. Česká zástupkyně Tereza Skoumalová (24) se dostala alespoň do TOP 20 v kategorii Top Model, kde se hodnotila ladnost missek. Na stupně vítězů se ale nedostala.

Korunku a šerpu Miss World 2014 převzala Jihoafričanka Rolene Strauss (22). „Jižní Afriko, tohle je pro tebe! Jsem tak hrdá, že mohu reprezentovat svoji zemi," radovala se 177 cm vysoká studentka medicíny.

Výběr nejkrásnější ze 121 účastnic je ale přinejmenším poněkud zvláštní. Ne snad, že by Rolene Strauss nebyla nádherná žena, její vada na kráse se ovšem plně projevila při korunovaci…

Vládu jí předala loňská vítězka Megan Young (24) a bohyně z Filipín vypadá na chlup stejně jako ta z JAR. Soutěž Miss World sice není jen o kráse, ale vybrat dvakrát za sebou tu samou kočku působí prostě divně.

Pro úplnost dodejme, že druhá skončila Maďarka Edina Kulcsár a třetí Elizabeth Safrit z USA. Všechny oceněné si prohlédněte ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů