Šíp.deník.cz

Nejkrásnější děti světa: Co se s nimi stalo, jak se vyvinuly jejich osudy a jak vypadají dnes?

31 fotografií 31
NEJKRÁSNĚJŠÍ DĚTI SVĚTA: Budete, ale zírat, co se s nimi stalo a jak vypadají dnes!
NEJKRÁSNĚJŠÍ DĚTI SVĚTA: Budete, ale zírat, co se s nimi stalo a jak vypadají dnes!
Zdroj: YouTube.com
Mackenzie Foy - Tuto dívenku jistě znají fanoušci upírské ságy Stmívání, kde ztvárnila dceru Belly a Edwarda. Mackenzie Foy - Tuto dívenku jistě znají fanoušci upírské ságy Stmívání, kde ztvárnila dceru Belly a Edwarda. Mackenzie Foy - Tuto dívenku jistě znají fanoušci upírské ságy Stmívání, kde ztvárnila dceru Belly a Edwarda. Mackenzie Foy - Tuto dívenku jistě znají fanoušci upírské ságy Stmívání, kde ztvárnila dceru Belly a Edwarda.
Sdílej článek:

Každý rodič si myslí, že je jeho dítě to nejkrásnější na světě a tak je to správně! My vám přinášíme příběhy dětí, které skutečně vynikaly mimořádným vzhledem, a ve své době byly považovány za neobyčejně krásné. Co je s nimi dnes?

#clanek|3522097|3522094#

Pamatujete si slavný portrét pákistánské dívky se zelenýma uhrančivýma očima z titulky National Geographic? Na naší úvodní fotce ji drží v rukou žena ve fialovém šátku. Shledáváte mezi dívkou z časopisu a postarší ženou nějakou podobnost? Pokud ano, máte pravdu. Jedná se stejnou osobu. Jmenuje se Sarbat Gula a novinářům se ji podařilo vypátrat takřka po třiceti letech. Zajímá vás, jaký byl osud této ženy? Pohnutý… Dodnes žije v Pákistánu a rozhodně se nestala modelkou. Tohle a další příběhy "nejkrásnějších" dětí světa se dozvíte v naší galerii.

Takhle vypadají skutečné vítězky dětských Miss. Jak se Vám líbí?

Zdroj: Youtube

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů