Šíp.deník.cz

NEJPODIVNĚJŠÍ ZMIZENÍ! Lidé, kteří zmizeli z vlastních postelí a už se nenašli

I u nás v Česku se pár takových zmizení stalo, většinou se ale dříve nebo později vysvětlila, ačkoli většinou tragicky. Ve světě je to jinak. Spoustu lidí zmizelo bez zjevné příčiny a ačkoli po nich pátral celý svět, nikdy se nenašli. Podívejte se s námi na ty nejvíce šokující případy. Půjde vám z nich mráz po zádech. 

2 / 21

Zdroj: youtube.com

Zdroj: Youtube

AMELIA EARHART

Americká letkyně, která jako první žena přeletěla Atlantik. V roce 1937 se vypravila na let kolem světa a při něm spolu se svým navigátorem záhadně zmizeli. Vzniklo několik teorií, včetně takové, že Amelia dožila v Japonsku pod jinou identitou. Pravděpodobnější je, že jim došlo palivo, přistáli na moři a nakonec utonuli neznámo kde.

Zdroj: Youtube

AMY BRADLEY

V březnu 1998 se Amy se svou rodinou vypravila na dovolenou na lodi, během cesty ale záhadně zmizela přímo z lodi. Amy byla naposledy viděna na balkoně v kajutě a poté s členem posádky. O sedm let později přišel rodičům e-mail ze stránek, kde se nabízí ženy k prostituci a na nich byla žena velice podobná jejich dceři.

Zdroj: Youtube

ASHA DEGREE

Devítiletá holčička zmizela na Valentýna v roce 2000. Rodiče ji večer uložili, ráno ale dívka v posteli nebyla. Údajně dívku viděli řidiči, jak jde kolem dálnice, než ale stihli zastavit a zeptat se jí, co dělá v noci v bouřce sama uprostřed silnice, dívka zaběhla do lesa. O tři dny později se objevila Ashina gumička do vlasů, fixa a tužka. O rok a půl později se 20 km od domu Ashina aktovka s věcmi, dvakrát omotaná pytlem na odpadky.

Zdroj: Youtube

BENNINGTONSKÝ TROJÚHELNÍK

Ve Vermontu je místo, kde se ztratilo několik lidí. Roku 1946 zmizela osmnáctiletá dívka. Naposledy ji viděli trampové u kolejí. Když došli na místo, nebylo po ní ani památky. V roce 1947 vedl M. Rivers skupinu lovců do hor. Po cestě zpátky skupinu předběhl a už ho nikdy nikdo neviděl. V prosinci 1949 zase zmizel válečný veterán přímo z jedoucího autobusu. V říjnu 1950 zmizel osmiletý chlapec, který si hrál u chlívku s prasaty.

Zdroj: Youtube

DB COOPER

Člověk s tímto pseudonymem se proslavil jako neslavnější únosce letadla. V listopadu 1971 unesl Boeing 727. S výhružkou odpálení bomby žádal 200 tisíc dolarů a čtyři padáky. Peníze dostal, rukojmí nechal být a někde mezi Seattlem a Nevadou vyskočil z letadla. Tam jeho stopy končí. Tomu se říká správně provedený zločin.

Zdroj: Youtube

DIANE AUGAT

V dubnu 1988 se po 40-ti leté Dianě slehla zem. O tři dny později její matka našla na záznamníku volání o pomoc, ale při zpětném volání telefon nikdo nezvedl. O další dva dny později byl nalezen kus Dianina prstu a v mrazáku samoobsluhy taška s jejími věcmi a oblečením. Diana se nikdy nenašla.

Zdroj: Youtube

LOUIS LE PRINCE

Le Prince byl vynálezce, který jako první natočil krátký film. V roce 1890 se chystal do Paříže představit svůj nový vynález. Do cíle ale nedorazil, naposledy ho viděl jeho bratr, jak nasedá v Dijonu do vlaku. Spekuluje se o tom, že byl zabit právě kvůli svému vynálezu, patent na přístroj chtěl někdo jiný.

Zdroj: Youtube

MV JOYITA

V roce 1955 byla loď, která byla určena pro obchodování, nalezena na moři, jak se napůl potopená plaví, ale posádka, která byla složena z 25 členů, nebyla nikde k nalezení. Loď byla v hrozném stavu, plna rzi. Vyšetřovatelé odhadli, že loď se začala potápět a členové se nejspíš utopili. Nemohli pochopit, proč posádka nezůstala u lodi a nečekala na pomoc.

Zdroj: Youtube

TARA CALIGO

V září 1988 zmizela mladá dívka z Nového Mexika. Případ byl tehdy ponechán nevyřešen, ale o rok později se na Floridě objevila fotografie pořízená polaroidem, na které byly dvě děti svázané v nákladním prostoru dodávky. Dívka podobná Taře a malý chlapec, který byl identifikován jako Michael Henley, chlapec, který se v Novém Mexiku ztratil ve stejné době jako Tara.

Zdroj: Youtube

TROJICE ZE SPRINGFIELDU

V květnu 1992 zmizely tři ženy, spolužačky Stacy a Suzanne a Suzannina matka Sherrill. Den předtím dívky odmaturovaly a byly na oslavě u kamaráda. Nakonec se rozhodly odejít spát do domu Suzanne a předpokládá se, že tam i dorazily. U domu byla auta dívek a uvnitř veškeré osobní věci včetně kabelek, ale tři ženy už nikdy nikdo neviděl.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů