Šíp.deník.cz

NOVÁ fakta o Schumacherovi: Nesmyslná verze vyšetřovatelů. Co TAJÍ?

Michael Schumacher
Michael Schumacher
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Manželka Corinna mlčí, také tisková mluvčí Sabine Kehmová mlčí. A nemocnice v Grenoblu? Také mlčí… Proto se netrpělivě čekalo na středeční prohlášení vyšetřovatelů. Ti ale případ nešťastné nehody Michaela Schumachera (45) ještě víc zamotali!

Už jedenáct dní leží legendární pilot F1 Michael Schumacher v umělém spánku po pádu na lyžích ve francouzských Alpách. A i když zprávy o Schumim plní světová média každý den, nic se vlastně pořádně neví.

Z nemocnici v Grenoblu už nějaký den nechodí žádná prohlášení. Dokonce manželka šampiona Corinna požádala zástupce médií, aby opustili prostory lékařského zařízení a dali rodině a doktorům klid na práci.

O to víc se čekalo na středeční tiskovou konferenci vyšetřovatelů. „Je zřejmé, že pan Schumacher byl velmi dobrý lyžař. Sjížděl po levé straně hranice, která označuje sjezdovku, pak vjel do neupraveného terénu a nezdá se, že by se snažil brzdit. Nicméně pohyboval se normální rychlostí zkušeného lyžaře," zaznělo od vyšetřovatelů.

Tato výpověď se ovšem diametrálně odlišuje od slov Schumacherovy mluvčí. „Opravdu nejel rychle, byla to velká smůla," tvrdila před týdnem Sabine Kehmové. Takže buď tou dobou ještě neměla přesné informace, nebo tady někdo nemluví pravdu!

Ze slov francouzských vyšetřovatelů vyplynyuly i další skutečnosti. „Pohyboval se asi tři až šest metrů vedle značené sjezdovky. Značení musel vidět i pan Schumacher. Pak narazil na obnažený kámen, ztratil rovnováhu a hlavou narazil na kámen osm metrů od kraje značené sjezdovky."

Na vině tedy nebylo špatné značení, chyba prý nebyla ani v příliš rychlé jízdě (ač nezaznělo, že by jel pomalu) a jeho nehodu nezpůsobila ani technika – vázání i lyže jsou podle expertízy v pořádku!

Tým odborníků tedy zjistil, že nejúspěšnější pilot v historii F1 vyjel záměrně mimo sjezdovku, na těžkém terénu nezpomalil a narazil do kamene, který byl vidět… Ten jej pak vymrštil na jiný kus horniny, která Schumacherovi rozpůlila helmu a slavného sportovce přizabila…

Jedno je jisté: vyšetřovatelé něco tají, protože světu nabulíkovali naprosté nesmysly. Proč  neříkají pravdu?!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů