Šíp.deník.cz

Populární Cody ze seriálu Krok za krokem: Proč skončil ve VĚZENÍ?

7 fotografií 7
Sasha Mitchell jako populární Cody a teď...
Sasha Mitchell jako populární Cody a teď...
Zdroj: archiv
Codyho vtípky v seriálu Krok za krokem nejhůře snášela Dana v podání Stacy Keananové. Sasha se změnil v pořádného vazouna. Manželství s Jeanette provázely velké problémy. V roce 2010 se podruhé oženil. Jeho vyvolenou se stala exotická Sharmaine.
Sdílej článek:

Něco takového se jen tak nevidí. Sasha Mitchell se dokázal proslavit jako akční i komediální hvězda, a to ve stejnou dobu. Rány rozdával v sérii Kickboxer, naopak vtipem sršel v sitcomu Krok za krokem. Pak se ale všechno pokazilo.

Bojová umění trénuje kde kdo, ale jen pár lidí se díky nim dočká takové slávy jako rodák z Los Angeles. Na svět přišel 27. července 1967, a protože jeho rodiče měli ruské předky, dostal jméno Sasha. Jeho starší sestra se pro změnu jmenovala Marissa.

Nemanželský syn
Mladík se věnoval karate, boxu a taekwondu, v němž získal černý pás a dosáhl nemalých mezinárodních úspěchů. Kromě vypracované, 191 centimetrů vysoké postavy měl i pohlednou tvář, takže si na střední škole přivydělával jako model. Pracoval pro takové značky jako Calvin Klein, Versace nebo Burberry. Brzy dostal příležitost také v televizi. Ve filmech ale předváděl hlavně svaly. Zamířil proto do New Yorku na prestižní hereckou školu.

Vše podstatné v jeho životě se odehrálo na přelomu 80. a 90. let. Nejprve naskočil do seriálu Dallas jako nemanželský syn J. R. Ewinga. Poté kývl na pokračování akčního hitu Kickboxer. Štafetu převzal po hvězdě jménem Jean-Claude Van Damme, ale nevedl si vůbec špatně, takže si zahrál ještě v dalších dvou filmech.

V roce 1990 se oženil s Jeanette Robbinsovou a o rok později dostal nabídku na roli natvrdlého Codyho Lamberta v seriálu Krok za krokem. Několik let obdivuhodně budoval pověst komediální i akční hvězdy, ale v roce 1997 vše vzalo rychlý konec.

Děti jako rukojmí
S manželkou měl tři dcery a jednoho syna, ale k rodinné idylce měli daleko. Jejich rozpory vyvrcholily Sashovým zatčením a obviněním z domácího násilí. Okamžitě skončil v Kroku za krokem, jehož tvůrci se obávali negativní publicity.

Až s odstupem času se ukázalo, že Sasha nebyl takovým hrubiánem, jak si všichni mysleli. Nepopíral, že manželku fyzicky napadl, ale udělal to ve chvíli, kdy bránil děti.

Jeanette se totiž potýkala s vážnými psychickými problémy, podle Sashy brala drogy, potomky citově vydírala a dělala si z nich rukojmí. Za pravdu mu dal i rozvodový soud. Děti mu svěřil do péče a matka je směla vídat jen několikrát ročně, a to ještě pod dohledem.

Očištěný herec se vrátil do Kroku za krokem, objevil se i v dalších seriálech jako Pohotovost nebo JAG, ale ve třetím tisíciletí herecky už pouze paběrkuje. Na nedostatek aktivit si přesto nestěžuje. Věnuje se vzpírání, udělal si svářečský kurz a staví vlastní motocykly. V roce 2010 se oženil s herečkou Sharmaine Raynerovou, ale v poslední době se proslýchá, že se i toto manželství hroutí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů