Šíp.deník.cz

Pro otrlé! Příběh o pacientce z pekel, která DĚSILA lidi, není dodnes vyřešen!

4 fotografií 4
Zdá se, že podobné tváře se nevyskytují jen v hororech.
Zdá se, že podobné tváře se nevyskytují jen v hororech.
Zdroj: archiv
Tahle fotka je jedinou vzpomínkou na podivnou pacientku. Do čekárny napochodovala zakrvácená žena... V této nemocnici se v roce 1972 stal děsivý případ.
Sdílej článek:

Varování: Z následujícího příběhu vám možná naskáče husí kůže. V jedné nemocnici v Los Angeles se v červnu 1972 objevila pacientka, která děsila lidi na potkání a její případ není dodnes uspokojivě vyřešen.

Dlouhý bílý plášť potřísněný krví měla na sobě žena, která strnulou chůzí napochodovala do nemocnice Cedars-Sinai v Beverly Hills. Ještě děsivější byla její tvář. Bílá, absolutně bez vrásek. Vypadala jako figurína, přesto šlo o živou bytost. Sestřičky se k ní hned rozeběhly. Když pohlédly do jejích velkých a tmavých očí, zmocnil se jich velmi nepříjemný pocit. Jako by se dívaly do tváře absolutnímu zlu. To však nebylo zdaleka vše. Podivné pacientce vytékala z úst krev, která ale nebyla její. Mezi zuby držela mrtvé kotě, které nejspíš sama zakousla. Vzápětí se sesunula k zemi.

Zlověstný škleb
Personál nic podobného předtím nikdy neviděl, mnozí se zvláštní ženy báli, přesto se jí pokusili pomoci. Nejprve se jí snažili vyjmout z úst bezvládné zvíře, ale čelisti nešly otevřít. Lékaři se jí rozhodli píchnout dávku sedativ. Ženiny ruce byly stejně bílé jak obličej, navíc byly velmi houbovité, jako by v nich neměla žádné kosti.

Ani při vpichu jehly pacientka nezměnila výraz hororové panenky. Nemrkla, nehnula ani brvou. Právě tehdy vznikla jediná fotka, která je z případu k dispozici. Další snímky už fotograf neměl čas pořídit.

Když se lékař chystal zjistit, co ženě vlastně chybí, nečekaně otočila hlavou a usmála se na něj. Možná šlo ale spíše o zlověstný škleb. Přitom odhalila špičaté zuby, které byly tak dlouhé, že se jí málem nevešly do úst. „Sakra, co jsi zač?" vykřikl zděšený doktor a uskočil. Monstrum najednou udělalo nečekaně rychlý pohyb a zahryzlo se mu do krku. Vypadalo to, že to zdaleka nedělá poprvé. Lékař s prokousnutou tepnou se skácel na podlahu, žena se k němu sklonila a hlubokým hlasem zašeptala: „Já jsem bůh."

Nadlidská síla
Vzápětí do pokoje vrazili členové ochranky a snažili se nebezpečnou pacientku znehybnit. Žena, která do té doby vzbuzovala dojem hadrové panenky, však vládla nadlidskou silou. Pořízky z ostrahy vyhazovala do vzduchu bez sebemenší námahy, navíc při rvačce opět nepohnula ani brvou. Když leželi všichni na zemi, pohrdavě si je prohlédla a prkennou chůzí vyšla ven. Nikdo se ji neodvážil pronásledovat. V nemocnici se už nikdy neukázala, ale dodnes se o ní mluví jako o The Expressionless, tedy ženě bez výrazu.

Mnozí tvrdí, že jde o smyšlenou legendu, i v současnosti se ale najde řada svědků z řad zdravotníků i pacientů, kteří přísahají, že ženu osudného dne viděli na vlastní oči. Byla to vyšinutá osoba, která si pilovala zuby po vzoru upírů? Šlo o drsný vtípek maskérů z nedalekých hollywoodských ateliérů? Nebo do nemocnice skutečně zabloudil samotný pán pekel? To se už asi nikdy nedozvíme.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů