Šíp.deník.cz

Na Berany pozor! Známost plná VÁŠNIVÉHO SEXU i drsné rodičovství!

O znamení Berana kolují nejrůznější informace, některé jsou pravdivé, některé méně. Jak je to doopravdy? To se dozvíte v dnešním článku. 

1 / 22

Jaký je Beran? 

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

CHARAKTERISTIKA

Když se řekne Beran, většina z nás si představí hlavně rohaté zvíře. Ono to není moc vzdálené ani v případě tohoto slunečního znamení. Zpravidla jsou Berani ohromně horkokrevní a mají nesmírně tvrdé hlavy. Pokud se Beran pro něco rozhodne, půjde klidně přes mrtvoly. Zvláště pokud se záležitost týká něčeho na čem mu záleží. Anebo pokud jde o sázku. Berani jsou velmi vášniví hráči a neradi prohrávají. Pokud chcete zažehnout problém, stačí jim říct, že nemají pravdu. Okamžitě uvidíte jak začnou běsnit. 

Muž Beran

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

BERAN MUŽ

Muž Beran rozhodně není žádný beránek. Není dobrý nápad snažit se ho hladit po rozích, mohl by vás totiž potrkat. Muž Beran nemá rád kritiku, zvláště pokud zaútočíte na jeho ego a ješitnost. Je žárlivý jako blázen a pokud má pocit, že jeho pozice v srdci ženy je byť jen maličko ohrožena, je schopný soka rozsekat na maděru. Má pocit, že všechny ženy, které si vybral jsou jeho a má na ně výsostní právo. Vůbec ho nezajímá, že žena třeba touží po někom jiném. 

Žena Beran

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

BERAN ŽENA

Na první pohled by se žena Beran mohla zdát jako krotká ovečka, ale nenechte se zmást. Tahle žena má v sobě oheň, který by sežehl klidně celou planetu. Pokud miluje, miluje vášnivě, takřka spalující láskou, kterou vás zahrne až po bradu. Rozhodně ji nepodvádějte, to by totiž mohla být ta poslední věc co uděláte. Žena Beran, narozdíl od muže, který by to nejspíš vyřešil pěstmi, půjde jiným směrem. Plán pomsty si vytvoří tak, že v něm nebude jediná chyba a až s vámi skončí, nejspíš vám zůstanou jen oči pro pláč. 

Beran v posteli

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

JAKÝ JE BERAN V POSTELI

Jestli se vám někdy poštěstilo sdílet lože s Beranem, nejspíš na tento zážitek vzpomínáte i po letech. Berani se nebojí experimentovat a jsou nesmírně vášniví. Zpravidla bývají dominantnější a to i ženy. Nečekejte ovšem žádnou dominu v latexu s bičem, jen se nejspíš nebude moc rozpakovat vám poškrábat záda a kousnout vás při tom do krku. U muže Berana zase můžete vzít jed na to, že vám ne úplně něžně naplácá a bez ptaní si vás přidrží zrovna tak, jak se to líbí jemu. 

Beran jako šéf

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

BERAN JAKO ŠÉF

Zcela objektivně nemůžete najít náročnějšího šéfa než je Beran. Ví naprosto přesně co po vás chce, nedovolí vám odejít domů dokud to nebude a na dovršení všeho vás za to ještě ani nepochválí. Ale zase vás bude vždy umět namotivovat a vybičovat k tomu nejlepšímu výkonu jaký kdy můžete podat. Rok na pozici podřízené Beranovi a kdekoli jinde můžete začít na pozici šéfa. Nesnese odmlouvání a výmluvy typu "zaspal jsem" či "bylo mi zle" na něj ani v nejmenším neplatí. S problémy v rodině to ani nezkoušejte. 

Beran jako rodič 

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

BERAN JAKO RODIČ

Láska Berana jako rodiče je pro děti dost bolestivá. Ani ne tak fyzicky jako psychicky. Svým dětem říká "mám tě rád" velmi zřídka, ale miluje je upřímně a z hlouby srdce. Právě z tohoto tajemného místa pochází i veškeré činy, které se jeho dětem zdají mnohdy nespravedlivé. Je ambiciózní a totéž očekává i od svých potomků. Chce nejlepší výsledky ve všech oborech do kterých se jeho dítě pustí a nepřipouští jakékoli selhání. Tak jak je Beran tvrdý na své vlastní děti, pookřává v pozici prarodiče. Lepší babičku/dědečka byste nenašli. 

Beranovy talenty

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

BERANOVY SKRYTÉ TALENTY

Je spoustu věcí, v nichž je Beran dobrý, ba přímo skvělý. Občas ale trvá delší dobu než je v sobě objeví. Jeho přirozená schopnost ostatní lidi motivovat z něj dělá skvělého kouče a učitele. Beranům se ohromě daří ve vedoucích funkcích, nemají totiž rádi, když jim někdo něco přikazuje. Nezřídka bývají nadaní i uměleckým talentem. Není náhoda, že spousta nesmírně šikovných a celosvětově uznávaných lidí je narozených ve znamení Berana. Podívejte se sami. 

Slavné osobnosti ve znamení Beran: Mariah Carey

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

MARIAH CAREY

Dáma s největším hlasovým rozsahem na světě. Ačkoli v Česku není tak oceňovaná jako ve světě, Mariah pravidelně obsazuje první místa v žebříčcích oblíbenosti a prodejů desek. A taky v hloubce dekoltu. Narodila se 27. 3 a je to tedy Beran jak vyšitý. Světu dala kromě úsměvu, výstřihu a rozsahu hlasu také nesmrtelný song All I Want For Christmas Is You. 

Slavné osobnosti ve znamení Beran: Lucie Borhyová 

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

LUCIE BORHYOVÁ

Nejslavnější česká moderátorka a jedna z nejkrásnějších dam naší malé zemičky. Okouzlující úsměv, ohnivý pohled, zářivá hříva. To je Lucie Borhyová. Nedávno oslavila čtyřicátiny a ze ty čtyři dekády se může chlubit nesmírnými úspěchy. Ačkoli na poli lásky se jí tolik nedaří (dost možná v tom mají prsty právě hvězdy), v práci je to ona sama, koho stále překonává. Tváří TV Nova je již téměř dvacet let a nevypadá to, že by se na její neochvějné pozici mělo cokoliv měnit. 

Slavné osobnosti ve znamení Beran: Veronika Kopřivová 

Vše o znamení Beran.Zdroj: Profimedia

VERONIKA KOPŘIVOVÁ

O dvacet let mladší partnerka našeho národního pokladu Jardy Jágra je také ve znamení Berana. Veronika už ve dvaceti letech byla takřka na špici coby Miss. Živí se jako modelka a ačkoli její datum narození je 22.3, tedy sotva na začátku Berana, odpovídá svému znamení zcela dostatečně. Paličatá a tvrdohlavá, ambiciózní dívka, která se zkrátka rozhodla, že se bude mít fajn a tak se taky má. Mladé Beranice pozor, třeba si taky najdete hráče NHL. Veronika pro vás může být super motivací. 

Kdo další se narodil ve znamení Beran? 

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů