Šíp.deník.cz

NEJŠÍLENĚJŠÍ nápady, které vydělaly MILIONY díky internetu

Internet je nástroj, který přeje kreativním lidem. V tomto případě přál opravdu hodně a někteří díky němu pohádkově zbohatli. Ptáte se, co pro to museli udělat? Jenom mít opravdu dobrý nápad, zaujmout jím ostatní a získat na kickstarteru, či jiné *crowfundingové stránce peníze do začátku.  *Crowfunding znamená, že na webu popíšete produkt, který chcete začít vyrábět sériově a přihodíte ukázku prototypu a lidé, které zaujmete vám pošlou peníze do začátku. Třeba jen stovku. 

2 / 22

SVÍTÍCÍ ZÁCHOD

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

SVÍTÍCÍ ZÁCHOD

Patříte k těm nočním učůránkům, kteří chodí klidně 5x za noc na záchod? Tak právě pro vás by mohl být vhodný vynález s názvem Ilumibowl 2.0. Místo toho, abyste svítili po celém bytě a ničili si tak zásobu melatoninu, který mozek vytváří pouze za tmy a světlo jeho výrobu pozastavuje třeba na dvě hodiny, může vás toto světélko navést přímo na mísu jen za pomoci jemného osvětlení. Které nedráždí ani mozek, ani oči. Stojí 10 dolarů a chlapík, který s nápadem přišel na jeho výrobu na netu získal v přepočtu 5 000 000 Kč. 

100 BALONKŮ ZA MINUTU

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

100 BALONKŮ ZA MINUTU

Tohle je tedy dost neekologická věc, ale pokud patříte k milovníkům vodních bitev, můžete si pořídit vynález s názvem Bunch o Balloos. Ke speciálnímu nástavci připojíte obyčejnou vodní hadici a během minuty máte až sto balónků naplněných vodou naráz a můžete rozpoutat balónkovou válku. Firma Zuru na kickstateru vydělala neskutečných 20 000 000 Kč do začátku. Nechceme si ani představovat, kolik vydělává teď na prodejích. 

BRAMBOROVÝ SALÁT

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

BRAMBOROVÝ SALÁT

Jistý Zack Brown si dal za cíl, že lidem dokáže, že na kickstarteru se dá vydělat na cokoliv. Založil si kampaň na bramborový salát a od sedmi tisíc investorů mu přišlo neuvěřitelných jeden a půl milionu korun na onen bramborový salát. Svým přispivatelům slíbil, že udělá br.salátové hody a tak také učinil. Dokázal tím to, co chtěl, že vám stačí zaujmout a lidé vám přispějí opravdu na cokoliv. 

MAKEY GO

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

MAKEY GO

Zařízení Makey Go vypadá jako obyčejná flashka, ale umí toho o mnoho víc. Zapojíte ji do počítače a za pomoci kabelů propojíte s čímkoli, co alespoň trochu vede proud. Tím myslíme opravdu cokoliv. Banán, jablko, kladivo… zkrátka cokoliv. Díky tomu pak můžete onen předmět jakkoli naprogramovat a blbnout až do zblbnutí. Na kickstarteru kampaň získala okolo 5 000 000 Kč. A to se vyplatí. 

AUTOMATICKÝ ZUBNÍ KARTÁČEK

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

AUTOMATICKÝ ZUBNÍ KARTÁČEK

Amabrush je automatický zubní kartáček. Který si strčíte do pusy a on vám během deseti vteřin vyčistí tesáky včetně mezizubních mezer. Není divu, že jeho vynálezci mohli lidé ruce utrhat. Jeho výrobci lidé celkově poslali přes 73 000 000 Kč. Pořizovací cena této srandičky je okolo 3 000 Kč, což je vlastně docela příznivá cena, když si vezmete, že nejspíš hned tak nový potřebovat nebudete. Lidstvo je čím dál lenivější. 

PEČÍCÍ FORMA VE TVARU "PÍ"

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

PEČÍCÍ FORMA VE TVARU "PÍ"

Mladý student matematiky, který mimo matiku rád pekl, si celý život přál formu ve tvaru písmene PÍ z řecké abecedy. Věřil, že i další matematici by takovou formu uvítali a tak se nakonec pustil do crowfundingové kampaně. Nakonec se mu podařilo díky mnoha matematikům z mnoha zemí, vydělat okolo půl milionu korun, které mohl zainvestovat do výroby této jedinečné formy a sen se stal skutečností. Dr. Sheldon Cooper by jásal. 

SVÍČKA S KOSTROU UVNITŘ

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

SVÍČKA S KOSTROU UVNITŘ

Islandská designérka Thorunn Arnadottir přišla s úžasným nápadem na svíčku. Napadlo jí prodávat svíčky ve tvaru koček, které poté, co shoří odhalí jednoduchou železnou kostřičku. Její okolí ji od nápadu zrazovalo s tím, že tak morbidní věc si nikdy nikdo nekoupí. Thorunn se ale nevzdala, zkusila kampaň a vybrala neuvěřitelných 2 500 000 Kč. Nyní velice úspěšně prodává svíčky nejrůznějších tvarů zvířátek a ačkoli to trochu morbidní je, milovníci zvířat její svíčky zbožňují. 

NEKONEČNÉ PŘÁNÍ

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

NEKONEČNÉ PŘÁNÍ

Tento nápad se v první chvíli mohl zdát jako naprostá šílenost, ale zjevně se našla spousta lidí, kteří si ze svých přátel rádi vystřelí. Znáte přáníčka s hudbou? A co takové nekonečné přání. Jak to vypadá? V přáníčku najdete cedulku, která vás ponouká, abyste ji odtrhli, jakmile to uděláte a přání zapnete, už ho nikdy nevypnete. Jediný způsob, jak zpěv písničky přerušit je přání roztrhnout a v tom případě se na vás vysypou konfety. Všechno nejlepší. Autor nápadu na netu vybral neskutečných 2 000 000 Kč. Mazec, co? 

LICKI BRUSH

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

LICKI BRUSH

Tohle je vážně velká podivnost pro milovníky koček. Je to totiž nástavec do pusy, díky kterému můžete lízat svou číču. Ne, nemyslíme nic sexuálního, ale skutečně vám to propůjčí jazyk, jako mají kočky a můžete svojí kočce oplácet její olizování drsným jazýčkem. Na tuto věc se vybral rovný milion korun. Tomu se říká milionový nápad. A pořizovací cena této srandy? Akolo 400 Kč. Mrkněte klidně na eBay.com. 

JOEY WEARS

Vynálezy, které vydělaly miliony.Zdroj: Youtube

JOEY WEARS

Těžko říct, zda název tohoto produktu vznikl proto, jak vypadají písmena J a W pod sebou, nebo proto, že Joey v Přátelích nenosil trenky. Každopádně se jedná o spodní prádlo pro pány, které má v předu o něco víc místa na mužské poklady a je vyrobeno z třikrát jemnějšího materiálu než je bavlna. Z jejich tvůrců to opět udělalo milionáře. V kampani na netu si na začátek vydělali díky investorům (převážně mužům) přes 3 500 000 Kč. 

No… tak teď už jen vymyslet super věc a hurá na kickstarter. 

A takhle funguje licki brush. Lízejte svou kočku. 

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů