Novinka

Přihlaste se k odběru našich novinek ještě dnes!

Zjistit více
NOVINKA UŽ TO VÍŠ? NE? TAK SE PŘIHLAS A ODEBÍREJ! ODEBÍRAT

NETRADIČNÍ suroviny: Zapečený pstruh s toastem nebo kukuřičný krém

Zapečený uzený pstruh s toasty multigrain
Kukuřičný krém
Žemlovka
Čokoládové hrudky s medvídky
Sdílej článek:

Chcete ochutnat něco netradičního? Pak sáhněte po výrobcích firmy RACIO, které jsou zdravé a umějí i klasickým jídlům dodat novou podobu i chuť.

Zapečený uzený pstruh s toasty multigrain

Suroviny na 4 porce: 8 ks RACIO Toastů multigrain, 200 g uzeného pstruha, 250 g čerstvého špenátu, 1 cibule, 2 stroužky česneku, čerstvá bazalka, 3 lžíce olivového oleje

Jak na to: Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme česnek a čerstvý opraný špenát. Chvilku necháme dusit na mírném plameni, dokud špenát nezavadne. Poté osolíme a opepříme. Na plech si připravíme multigraint Toasty, potřeme je olivovým olejem a rozdělíme na ně připravenou špenátovou směs. Na toast naaranžujeme kousky pstruha a vše dáme na cca 10–15 minut zapéct na 180 °C. Poté dozdobíme čerstvou bazalkou a teplé podáváme.

Kukuřičný krém

Suroviny na 4 porce: 9 plátků Cornies Kukuřičné s mořskou solí, 250 ml smetany ke šlehání, půl litru zeleninového vývaru, půl litru mléka,1 cibule, 3 lžíce kukuřičného nebo slunečnicového oleje, 300 gramů kukuřice (čerstvé, sterilované nebo mražené), sůl, muškátový oříšek, bílý pepř

Jak na to: Cibuli očistíme, nadrobno nakrájíme a orestujeme dozlatova na oleji. Restovanou cibulku zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme cca 10–15 minut. Přidáme kukuřici, mléko a větší díl smetany. Vše přivedeme k varu. Poté do polévky vsypeme 5 plátků nadrcených RACIO Cornies a necháme na mírném ohni vařit pět minut. Ponorným mixérem rozmixujeme vše dohladka. Osolíme, okořeníme bílým pepřem a muškátovým oříškem. Na závěr polévku ozdobíme zbytkem vyšlehané smetany a nadrcenými Cornies s mořskou solí

Žemlovka

Suroviny na 4 porce: 1 balení RACIO Rýžových chlebíčků se sójou, 6 jablek, 250 g tvarohu, 2 lžíce krystalového cukru, 2 vejce, 3 lžíce medu, hrst rozinek, 1 lžička mleté skořice, 1 lžička moučkového cukru, šťáva z 1 citronu

Jak na to: Jablka nastrouháme a přidáme k nim med, umyté rozinky, šťávu z poloviny citronu a skořici. Celou směs promícháme. Žloutky vyšleháme s cukrem a smísíme s tvarohem. Do zapékací misky vložíme vrstvu chlebíčků, na ně rozetřeme jablkovou směs a poklademe další vrstvou chlebíčků. Potřeme tvarohovou směsí a odložíme na 15 minut, aby chlebíčky nasákly šťávu. Po 15 minutách vložíme do předehřáté trouby a pečeme 15 minut při 190 °C. Vyšleháme bílky se zbývající citronovou šťávou a moučkovým cukrem, přidáme na žemlovku a pečeme dalších 10 minut.

Čokoládové hrudky s medvídky

Suroviny na 4 porce: 1 balení Rýžových medvídků s oblíbenou polevou, 250 ml smetany ke šlehání, 2 lžíce práškového kakaa, 200 g čokolády na vaření, 1 lžíce rostlinného oleje

Jak na to: Ve vodní koupeli rozpustíme čokoládu a rostlinný olej. Smetanu vyšleháme a promícháme s kakaem. Směs zlehka vmícháme do rozpuštěné čokolády a necháme ztuhnout v ledničce. Po vychladnutí směs rozdrobíme do misky a mlsáme s veselými RACIO Rýžovými medvídky.

Sdílej článek:
Autor: Jitka Janoušková

Doporučené články

Rubriky

Celebrity Nejčtenější celebrity Oblíbené celebrity Cestování Oblíbené destinace Láska a vztahy Zdravý vztah Lechtivé články Příběhy slavných Události slavných Vztahy slavných Recepty Kuchyně pro labužníky Zdravý jídelníček Zajímavosti Zábava a video Pro zasmání Vtipné videa

Keltské horoskopy

Přehled keltských horoskopů Dub   21. 3. (jarní rovnodennost) Topol   1. 5. – 10. 5. … Kaštan   11. 5. – 20. 5. … Jasan   21. 5. – 30. 5. … Habr   31. 5. – 10. 6. … Fíkovník   11. 6. – 20. 6. … Bříza   21. 6. (letní slunovrat) Jabloň   22. 6. – 2. 7. … Jedle   3. 7. – 13. 7. … Jilm   14. 7. – 24. 7. … Cypriš   25. 7. – 4. 8. … Cedr   15. 8. – 24. 8. … Borovice   25. 8. – 3. 9. … Vrba   4. 9. – 13. 9. … Lípa   14. 9. – 22. 9. … Oliva   23. 9. (podzimní rovn.) Líska   24. 9. – 2. 10. … Jeřáb   3. 10. – 11. 10. … Javor   12. 10. – 21. 10. … Ořešák   22. 10. – 31. 10. … Buk   21. 12. (zimní slunovrat)

Západní horoskopy

Přehled západních horoskopů Vodnář   21. 1. – 20. 2. Ryby   21. 2. – 20. 3. Beran   21. 3. – 20. 4. Býk   21. 4. – 21. 5. Blíženci   22. 5. – 21. 6. Rak   22. 6. – 22. 7. Lev   23. 7. – 22. 8. Panna   23. 8. – 22. 9. Váhy   23. 9. – 23. 10. Štír   24. 10. – 22. 11. Střelec   23. 11. – 21. 12. Kozoroh   22. 12. – 20. 1.

Čínské horoskopy

Přehled čínských horoskopů Krysa   1960, 1972, 1984 … Buvol   1961, 1973, 1985 … Tygr   1962, 1974, 1986 … Králík   1963, 1975, 1987 … Drak   1964, 1976, 1988 … Had   1965, 1977, 1989 … Kůň   1966, 1978, 1990 … Ovce   1967, 1979, 1991 … Opice   1968, 1980, 1992 … Kohout   1969, 1981, 1993 … Pes   1970, 1982, 1994 … Vepř   1971, 1983, 1995 …

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů Vodnář   21. 1. – 20. 2. Ryby   21. 2. – 20. 3. Beran   21. 3. – 20. 4. Býk   21. 4. – 21. 5. Blíženci   22. 5. – 21. 6. Rak   22. 6. – 22. 7. Lev   23. 7. – 22. 8. Panna   23. 8. – 22. 9. Váhy   23. 9. – 23. 10. Štír   24. 10. – 22. 11. Střelec   23. 11. – 21. 12. Kozoroh   22. 12. – 20. 1.

Vážení čtenáři,

náš web ŠÍP přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění našich novinek - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr novinek i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT