Krok 1
Očistěte maso, nakrájejte ho na tenké plátky a popřípadě paličkou rozklepejte. Poté plátky osolte, opepřete a na části oleje opečte z každé strany asi minutu. Dejte stranou chladnout.
Krok 2
Mango omyjte, oloupejte ostrým nožem a odkrájejte od pecky. Poté jednotlivé kousky manga nakrájejte na zhruba centimetrové kostičky.
Krok 3
Cibuli nakrájejte na tenké nudličky, chilli na drobné proužky. Do mísy dejte šťávu z limetky, cukr, zbytek oleje, rybí omáčku a nasekané chilli. Směs důkladně promíchejte.
Krok 4
Do mísy se zálivkou vložte mango, zelí, cibuli, klíčky a hovězí maso nakrájené na nudličky. Vše promíchejte s nasekanou thajskou bazalkou a servírujte.
Doba: 30 minut